ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Iraklı iş adamları ticaret anlaşması yaptı

Iraklı iş adamları ticaret anlaşması yaptı
YAYINLAMA: 22 Mart 2024 / 09.42
GÜNCELLEME: 22 Mart 2024 / 09.42

Iraklı iş adamları heyeti, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerde incelemelerde bulundu.

Gaziantep Sanayi Odası'nın davetlisi olarak Gaziantep’te bulunan iş adamlarından oluşan 90 kişilik heyet Gaziantep OSB’deki incelemelerine Tat Makarna tesislerinde başladı.

GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü’nün nezaretinde daha sonra diğer tesislerde gezi ve incelemelerde bulunan iş adamları sanayicilerden üretimlerine ilişkin bilgi aldı.

Irak Fuar İdaresi Başkanı Muhammed Al Cabir, gezi sırasında yaptığı açıklamada Gaziantep’te bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Gaziantep'te dün açılan Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı’nı gezmek için Gaziantep’e geldiklerini belirterek, “Bu gezi de işadamlarımız Gaziantep’teki iş adamları ile önemli ticaret anlaşmaları imzaladılar” dedi.

GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü’de açıklamasında Gaziantep’teki modern işletmelerin Irak'ın ihtiyaç duyduğu her türlü ürünü üretme kapasitesine sahip olduğunu vurguladı.

Iraklı işadamlarının Gaziantep’teki gezi ve incelemelerinin Gaziantep ile Irak arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesine önemli katkı yapacağını vurgulayan Göncü, “GSO olarak komşularımızla ilişkilerimizde gelişme sağlayacak girişimlere ve etkinliklere büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *