ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kalem tutan eller bu kez silah tuttu

Kalem tutan eller bu kez silah tuttu
YAYINLAMA: 15 Aralık 2021 / 14.45
GÜNCELLEME: 15 Aralık 2021 / 14.45
Emniyet müdürlüğü tarafından polis bayramı nedeniyle dün tabanca atış yarışması düzenlendi. Protokolün yoğun ilgisi gösterdiği yarışmada Vali Lütfullah Bilgin, en fazla puanı toplayıp birinci oldu.

Emniyet müdürlüğü tarafından polis bayramı nedeniyle dün tabanca atış yarışması düzenlendi. Protokolün yoğun ilgi gösterdiği yarışmada Vali Lütfullah Bilgin, en fazla puan toplayıp birinci oldu.

Polis bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Ali Kalkan ev sahipliği yaptı. Vali Lütfullah Bilgin, yarışma öncesi şube müdürleri ve amirleri ile bir süre sohbet etti. Emniyet Müdürlüğü’nün, çevik kuvvet Şube müdürlüğü atış poligonunda düzenlediği tabanca atış yarışmasına protokol ilgi gösterdi.

Emniyet müdürü Ali kalkanın ev sahipliği yaptığı yarışma öncesi yarışmacılara kullanacakları silahlar verildi. Vali Lütfullah Bilgin, atış yapmak üzere Ali Kalkan’ın silahını aldı. Protokole mensup diğer yarışmacılara ise müdür yardımcıları ile amillerin kullandığı silahlar dağıtıldı. Ardından yarışmaya geçirdi. İlk satışı protokol adına Vali Bilgin yaptı. Atışta ustalığını gösteren Bilgin, 46 puan toplayarak yarışmanın birincisi oldu. Garnizon Komutanı Nejdet Sezginer 45, Başsavcı Ahmet Karayiğit 45, jandarma alay Komutanı kıdemli albay Ömer Tüzün 44 puan aldı.

Bu arada protokolden sonra hanımlar da atış yaptı. Ali Kalkan’ın eşi Ayla Kalkan, atışlarda hedefi başarıyla bulurken, müdür yardımcıları ile amirlerin eşleri de atış denemesi yaptı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *