ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kilis Valisi Başakar Gaziantep’teydi

Kilis Valisi Başakar Gaziantep’teydi
YAYINLAMA: 16 Aralık 2021 / 14.37
GÜNCELLEME: 16 Aralık 2021 / 14.37
Kilis Valisi Tevfik Başakar ve beraberindeki heyet, Vali Lütfullah Bilgin’i makamında ziyaret etti. Vali Başakar, beraberinde Kilis emniyet müdürü Nihat Çakar, başsavcısı Ahmet Erbil, İl jandarma Komutanı Ruhi Yılmaz ile Vali Lütfullah bilgine yaptığı ziyareti öncesi şeref defterini imzaladı.

Kilis Valisi Tevfik Başakar’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lütfullah Bilgin, komşu il olarak problemleri birlikte değerlendirerek, çözüm bulma noktasında düşüncelerini daha önce dilediğini ifade etti. Bilgin, “Özellikle kilis ilimiz, benim daha önceden görev yaptığım bir il olması münasebetiyle kişisel olarak ilgimi daha farklı hale getiriyor. Bizim zamanımızda temelleri atılan organize sanayi bölgesinin gelişmesi, orada fabrikaların yapılması, Kilis’te ciddi bir biçimde var olan işsizliği azaltacaktır. Kilis çok güzel bir yer. Güzel insanların yaşadığı bir kent. Oradaki her olumlu şey bizi gerçekten çok sevindirecektir. Valimiz Tevfik Başakar2ın yönetiminde Kilis’e çok değerli güzel hizmetlerin yapılacağına inanıyorum” dedi.

Bilginin Kilis’te büyük emeği var

Kilis‘in vilayet oluşunda Lütfullah Bilgin’in büyük emeklerinin olduğunu söyleyen Tevfik Başakar ise, “Valimiz Lütfullah Bilgin, Kilis‘in il olarak kuruluşunu sağlamışlardır. Temelini atmışlardır ve yükseltmişlerdir. Bunu Kilis’te gün geçtikçe daha iyi anlıyorum. Kilisliler hizmetlerinizden övgüyle bahsetmektedirler. Bundan mesleki ve şahsi açıdan büyük mutluluk duymaktayım. İki yakın şehrimizin elbette müşterek sorunları da vardır. Birçok konuda beraberliğimiz, işbirliğimiz, yakınlığımız, elbette geçmişte olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Tabii ki Gaziantep büyük bir şehirdir. Ülkemizin önde gelen kentlerinden biridir. Bunun yanında Kilis gelişmektedir, daha birçok hizmete muhtaçtır. Öncelikle Gaziantep-Kilis yolumuzun bitirilmesi, bu çevreyi daha da geliştirecektir. İki ilimizin ulaşımını daha da kolaylaştıracaktır” dedi. Vali Başakar, ziyaretinin anısına Lütfullah bilgine Kilis’te kızların yaptığı ürünleri hediye etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *