ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Koçer ve Konukoğlu görevlerine yeniden seçildi

Koçer ve Konukoğlu görevlerine yeniden seçildi
YAYINLAMA: 13 Ekim 2024 / 17.45
GÜNCELLEME: 13 Ekim 2024 / 17.45

Sanayi Odası'nda meclis başkanlık divanı, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, TOBB delegeleri ve disiplin kurulu üyeleri seçimi sonuçlandı.

GSO Başkanı Nejat Koçer ile Meclis Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, görevlerine yeniden seçildiler. GSO'dan yapılan açıklamada, tek listenin olduğu seçimlerde Koçer'in, 44 meclis üyesinin tamamının oyunu alarak 4 yıllığına yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildiği bildirildi. Nejat Koçer başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, başkan yardımcılıklarına Mehmet Özmen ve Cevdet Akınal, sayman üyeliğe Adnan Ünverdi, yönetim kurulu üyeliklerine ise Muhammed Öğücü, İsmail Mercan, Ragip Gören, Ali Özpolat, Abdullah Dabanıyastı, M. Turgut Ercan ve M. Murat Kökoğlu'nun getirildiği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "GSO Meclis Başkanlık divanı seçimlerinde ise Abdülkadir Konukoğlu yeniden meclis başkanlığı görevine getirildi. Meclis başkanlığı yardımcılıklarına M. Atilla Güner ve M. Hanifi Haratoğlu, katip üyeliğine ise Muzaffer Atmaz seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu delegeliklerine ise doğal delege olan Nejat Koçer'in yanı sıra Abdülkadir Konukoğlu, Durmuş İşsever, Atilla Güner, Ali Polat, Adil Konukoğlu, Mustafa Topçuoğlu, Mehmet Özmen, Cevdet Akınal, Adnan Ünverdi ve Oktay Kara getirildi.

Disiplin kurulunda ise Mehmet Aslansoy başkanlığa, Ahmet Dağcı, Muharrem Büyükkelleci, Hayri Şerbetçi, Sedat Akınal ve Cemil Turgay Direkçi disiplin kurulu üyeliklerine getirildi."

GSO Başkanı Nejat Koçer ise açıklamasında, GSO'nun geçmişine yakışan, çok nezih bir seçim geçirdiğini, bu dönem de yeni yüzlerin aralarına katıldığını belirtti. Göreve geldikleri geldikleri ilk günden bu yana Gaziantep için büyük başarılara imza attıklarını vurgulayan Koçer, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Gerek sanayimizin gerekse şehrimizin başarısı için çok mücadele ettik. Daima sanayicilerimizle iç içe olduk. Birlikte hareket ettik. Bu da bizim sanayileşme yolunda önemli mesafeler almamızı sağladı. Hazırladığımız projeleri hayata geçirerek Gaziantep içinde önemli atılımlar yaptık. Gaziantep'i ulusal ve uluslararası pazarlara açtık. Dünyanın ilgisini, bölgenin en önemli lojistik merkezi olan Gaziantep'e çekmeyi başardık." Koçer, 2003 yılında başlattıkları "Marka Şehir Gaziantep" projesinin hedefine ulaştığını, projeyle, şehirde markalaşma bilinci oluşturmayı ve markalı ürün sayısını artırmayı hedeflediklerini ifade etti. Yıl boyunca çeşitli tanıtımlar ve eğitici seminerler düzenleyerek firmaları bu yöne kanalize etmeye çalıştıklarını bildiren Koçer, bugün alınan sonuçların amaçlarına ulaştığının en büyük göstergesi olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *