ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Mizmilli içme suyu projesi yıl sonuna kadar bitirilecek

Mizmilli içme suyu projesi yıl sonuna kadar bitirilecek
YAYINLAMA: 18 Eylül 2024 / 10.59
GÜNCELLEME: 18 Eylül 2024 / 10.59

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, kentin içme suyu ihtiyacını karşılamak için yürütülen Mizmilli İçme suyu Projesi'ni yıl sonuna kadar bitireceklerini söyledi.

Güzelbey, yaptığı açıklamada, 100 milyon Yeni Türk Lirası (100 trilyon lira) dolayında harcama yapıldıktan sonra kaderine terk edilen projeyi hayata geçirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Gaziantep'in bu projeye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Güzelbey, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Proje kapsamında inşa edilen 2. isale hattıyla yıl sonunda kentimize su taşımaya başlayacağız. Bu suyu İbrahimli, Güvenevler ve Karataş Toplu Yerleşim Bölgesi sakinleri kullanacak. Kentin içme suyu ihtiyacını karşılamaya yönelik yatırımlar yapma yanında kaçak su kullanımıyla mücadeledeki kararlılığımızı da sürdüreceğiz. Görevime aday olduğumda içme suyu fiyatlarında indirim yapmaya söz vermiştim, bu sözümü yerine getirdim. Övünçle söylüyorum, su fiyatlarında indirim yapmasına karşın gelirini iki kat artıran Türkiye'deki tek belediyeyiz. Bunu hırsızlıkla mücadele ederek başardık." Güzelbey, Gaziantep'te ihtiyaç duyulan her yatırımı gerçekleştirme çabası içinde olduklarını bildirdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *