Ülkede yaşanan asayiş olaylarının arttığını ve şiddet olaylarının en son yaşanması gereken okullara kadar sıçradığını söyleyen Anavatan Partisi İl Başkanı Mesut Uzun Okullardaki şiddet olaylarının artmasını medyaya bağlayan hükümet, bu ülkede asayiş ve şiddetin artmasının ana sebebidir” dedi.
Hükümet, şiddet değil rant dağıtımı ile ilgileniyor
İşsizliğin arttığı ortamda, yoksulluğun da artış gösterdiğini, sosyal dengelerin bozulması, ile birlikte ülkede asayiş olaylarının patlak verdiğini söyleyen Uzun. "Asayiş problemleri ülkede durdurulamaz hale geldi. Hükümet bu konuda çaresiz kalıyor. Hükümet şiddet olaylarını önlemek yerine rant dağıtımı ile ilgileniyor" şeklinde konuştu.
Şiddetin önlenmesinde yetersiz kalınıyor
Uzun, "Aileler çocuklar konusunda çok dikkatli olmalıdır. Çocukların arkadaşları "kontrol edilerek, çocuğun hal ve davranışları gözlenmelidir. Ayrıca okul yöneticilerinin okullarda şiddetle ilgili tedbirleri arttırması gerekir” dedi.
