ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Uluslararası gıda zirvesi gibi

Uluslararası gıda zirvesi gibi
YAYINLAMA: 08 Mart 2024 / 10.30
GÜNCELLEME: 08 Mart 2024 / 10.30

Fuara Irak ve Suriye’den çok sayıda iş adamı katılıyor

Gaziantep Sanayi Odası’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “GAPFOOD 2004 Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı”, uluslararası bir gıda zirvesine dönüşüyor. GSO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuara, Gaziantep Sanayi Odası'nın organizasyonuyla Irak ve Suriye’den çok sayıda iş adamı katılacak.

200 Iraklı iş adamı Gaziantep’e geliyor

Fuar komitesinin Irak fuar idaresi ile yürüttüğü girişimler sonucu; Irak alım heyeti ve Irak tahıl alım idaresi bünyesinde faaliyetlerini yürüten 200 Iraklı iş adamı Gaziantep’e gelecek. Türkiye'nin Bağdat ticaret müşavirliğinin işbirliği ile hayata geçirilen organizasyon kapsamında Gaziantep’e gelecek Iraklı iş adamları fuar içerisinde oluşturulacak özel salonlarda fuarda standı bulunan Türk iş adamlarıyla ikili görüşmeler yapacak. Iraklı iş adamları organizasyon çerçevesinde GAPFOOD 2004 fuarına standıyla katılan firmaların tesislerine de ziyaret yapacaklar.

Suriye'den GAPFOOD fuarına büyük ilgi

GAPFOOD 2004 fuarı Suriyeli işadamlarının da büyük ilgisini çekiyor. GAPFOOD 2004 Fuarı boyunca 100’e yakın Suriyeli iş adamı Gaziantep’e gelerek katılımcı firmalarla ikili görüşmeler yapacak. Gaziantep Sanayi Odası ve Türkiye’nin Halep başkonsolosluğunun işbirliğiyle gerçekleştirilecek bu organizasyon çerçevesinde Suriye’nin en önemli gıda firmalarının temsilcilerinin geleceği bildirildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *