Kısa sürede 15 semte 244.5 milyon liralık hizmet götürülecek
Belediye hizmetlerinin hızlandırılması, halka daha çok hizmet götürülmesi amacıyla yoğun bir çalışma dönemi başladı. Belediye encümenince alınan karar gereğince çok kısa bir süre içinde şehrin 15 semti, birçok mahalle ve sokağına 244 milyon 695 bin 730 liralık çeşitli hizmetler götürülecek.
Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ömer Arpacıoğlu şunları bildirdi: Fevzi Çakmak Bulvarı’nın ana kolektörü, Kolejtepe Mahallesi’nin kanalizasyonu yapılacak ve Ordu caddesine bağlanacak. Turan Emeksiz, Samlı Hacı Ökkeş, Kayaönü, Alleben mahallesi ana kanalizasyonu, Gaziyurt ilkokulu kanalı, Kıbrıs mahallesi Magosa caddesi kanalizasyonu yapımına derhal başlanacak.
Kayaönü, Hürriyet mahalleleri, Gümüştekin ve Konak mahallelerine üçer sokak. Üçoklar, Perilikaya mahallelerinin taş döşemeleri yapılacak
Gaziler caddesi Banka sokak, Gaziler caddesi Kirişçi sokak ve Şıhcan Caddesi'nin kaldırımları genişletilecek.