ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Belediye otobüsleri ikişer üçer gidip geliyor

Belediye otobüsleri ikişer üçer gidip geliyor
YAYINLAMA: 26 Haziran 2024 / 13.00
GÜNCELLEME: 26 Haziran 2024 / 13.00

Halk otobüslerin duraklara geç geldiğinden yakınıyor. Otobüslerin kirli, bakımsız ve her tarafından ses geldiğini de söyleyen halk, “Bu otobüslerle ilgilenen kimse yok mu?” diye soruyor..

Şehir içi belediye otobüslerinin duraklara geç geldiğinden yakınan halk, bazen iki, üç otobüsün arka arkaya gidip geldiğini, bu yüzden duraklarda 15-20 dakika beklediklerini söylediler. Ayrıca belediye otobüslerinin çok kirli olduğu, camlarının pislik içinde bulunduğu ve üstelik bakımsızlıktan gacır gacır ettiği de vurgulanıyor.

Bir okuyucumuz telefonla şunları söyledi: “Eskiden otobüsler daha azdı. Ama bundan daha düzenli çalışırdı. Şimdi sayıları çoğaldı, daha iyi olacağına daha düzensiz çalışmaya başladı. Bir bakıyorsunuz iki, üç otobüs arka arkaya dizilmiş gidip geliyor. Öte yandan duraklarda yığılmalar oluyor. Bazen yarım saat otobüs beklediğimiz oluyor. Bu nasıl iş?”

Başka bir okuyucumuz da şunları söyledi: “Bu otobüsler hepimizin malıdır. Yepyeni otobüslerden gacır gacır sesler geliyor otobüslerin her tarafı pislik içinde. Camlardan dışarısı gözükmüyor. Hepimizin malı olan bu otobüslerin bakımıyla ilgilenen yok mudur? Bunların başındaki kimsenin vazifesi sadece masa başında oturmak mıdır? İnsaf denilen bir şey vardır. Güzelim otobüslerin bu bakımsız halini gördükçe yüreğim sızlıyor....”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *