ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Devlet Hastanesinde her gün ziyaret yapılabilecek

Devlet Hastanesinde her gün ziyaret yapılabilecek
YAYINLAMA: 01 Temmuz 2024 / 18.46
GÜNCELLEME: 01 Temmuz 2024 / 18.46

Muayene için hastalar bekletilmeyecek

Bazı hastanelerin Devlet Hastanesi bünyesine alınması üzeri ne binalarda yeni düzenlemeler yapılıyor. Haftada 4 gün olan hasta ziyaretleri 18 Şubat’tan itibaren değiştirilecek. Yeni ziyaret saatleri her gün saat 14-14.30 arasında belirlendi.

Devlet Hastanesi içinde vatandaşın hastasını ziyarette güçlük çekmemesi için kat numaraları ve oda numaraları görülecek yerlere büyük harflerle yazılmış durumda. Giriş kapısına asılan ışıklı panoda ise hangi servislerin hangi katlarda olduğunu gösteren bilgiler yer alıyor.

Halk sağlığı laboratuvarına ait binadaki 10 oda, poliklinik olarak kullanılarak ayakta tedavi edilecek hastalar sıra beklemesi önlenecek .Ağır hastalar ise hastaneye alınacak. Bu poliklinikte 3 doktorun görev yapacağı belirtildi.

Doğum Hastanesi bahçesine yapılan ek yapılardan, kış günlerinde hastasını bekleyenler yararlanacak. Ayrıca yaz günlerinde hasta bekleyenler için bahçeye banklar konularak bir havuz yapılacağı öğrenildi. Hastane binaları arasında kolay iletişim sağlamak amacıyla yollar yapılarak, yeni kapılar açılıyor. Devlet Hastanesi baş hekimi Bilgin Hürcan önümüzdeki günlerde çocuk hastanesinde de bir takım düzenlemeler yapılacağını söyledi. Yeni ziyaret uygulaması konusunda ise Hürcan, ziyaretçilerin haftanın 4 günü kapılarda yığılmasının bu suretle önlenebileceğini, vatandaşların hastasına yiyecek maddesi dışında pijama, çarşaf gibi ihtiyaçlarını getirerek her gün ziyaret edebileceğini açıkladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *