ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Güzel’i akrabaları ve partililer karşıladı

Güzel’i akrabaları ve partililer karşıladı
YAYINLAMA: 25 Mart 2026 / 10.41
GÜNCELLEME: 25 Mart 2026 / 10.41

ANAP’ın seçim çıkarması fiyasko…

 

Güzel’den çok Taşar selam yağdırdı

ANAP Gaziantep milletvekili adayı Hasan Celal Güzel, THY'nın Karadeniz uçağıyla Gaziantep'e geldi. Beraberinde Devlet Bakanı Dinçerler, ANAP Genel Sekreteri Gaziantep milletveklli Mustafa Taşar, Gaziantep milletvekilleri Ünal Yaşar ve Ata Aksu da olduğu halde şehrimize gelen Güzel’i karşılayanların çoğunluğunu, Güzel, Güzelbey ve Göğüş aileleri oluşturdu.

Havaalanında omuzlara kaldırılan Celal Güzel için, havaalanında beş, Şehreküstü kavşağında da 10 koyun ve bir dana kesildi.

ANAP parti binası önünde sabahın erken saatlerinden itibaren çalmaya başlayan davul ve zurnaların sayısı, havaalanında 15’i buldu.

Adayları Güzel’le şehir içinde tur atan ANAP'lıların konvoyundaki arabalarında “Arım Balım peteğim” şarkısı çaldı. Hasan Celal Güzel'in geldiği anons edildi.

Hasan Celal Güzel dün akşamda partililere Başpınar'da 5 bin kişilik bir resepsiyon verdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *