ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Hafta dolayısıyla otellerde yüzde on indirim yapılacak

Hafta dolayısıyla otellerde yüzde on indirim yapılacak
YAYINLAMA: 18 Eylül 2024 / 10.57
GÜNCELLEME: 18 Eylül 2024 / 10.57

Bacasız endüstri Turizm Haftası başladı

Bacasız Endüstri çalışmaya başladı. Turizm Haftası dolayısıyla Gaziantep'teki tüm oteller bir hafta süreyle yüzde on indirim yapacak.

Hafta törenlerle kutlanmaya başlarken, Gençlik Yılı nedeni ile kutlamaların daha canlı ve coşkulu olacağı belirtiliyor. İl Halk Kütüphanesinde Turizm Haftası el işleri sergisi ile açıldı. Turizme katkıda bulunan Turizm Derneği, İzci Kurulu Başkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası temsilcilerine şilt verildi.

Daire Müdürleri ve ilgililerin katıldığı törenin açılış konuşmasında Vali, «Son günlerde önemi artan ve gelişen hizmet sektörü turizmden gelir sağlayabilmek için alt yapıyı iyi yapmak, ulaşım sistemini geliştirmek, döviz kurlarını gerçekçi ayarlamak zorundayız» dedi.

Turizm Müdürü ise «250 Höyük, Hitit ve Roma eserleri ve kalelerde ilimizin zengin tarihi özelliklerini görebiliriz» dedi.

Hafta nedeni ile şehrin çeşitli yerlerinde halk oyunları gösterileri, otellerde yüzde 10 indirim yapılacağı söylendi. Bacasız endüstri, turizm için şehrimizde 7 lokanta ve 5 otelin hizmet verdiği ifade edildi.

El İşleri sergisinde bakır ibrik, tepsi, mangal, oda takımları, kilim, makrame, batik, sırma, Antep işi, nakışlar, çiçek, tuvalet aynası gibi antika eserler sergilendi. Sergi, Ticaret ve Sanayi Odası ile Halk Eğitimin ortak çalışması ile oluşturuldu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *