Bağ-Kur emeklileri dertli
8 bin Bağ-Kur emeklisi bir bankadan maaş alıyor
Şehrimizde Bağ-Kur'dan emekli olanlar dertli “İşçi ve memur emeklileri rahat rahat maaşlarını dağıtılan bankalardan alırken bizler bir bankadan alıyoruz. Rezillik diz boyu” diyorlar.
Bir Bağ-Kur emeklisi yaptığı şikayette şunları söyledi: “Gaziantep' te 8 bine yakın Bağ-Kur emeklisi bulunuyor. Bunların hepsi maaşını Halk Bankasından alıyor. Yani tek banka şubesinden. Halbuki memur ve işçi emeklileri çeşitli bankalardan alıyorlar. Ayrıca gurup gurup maaşları verildiğinden hiçbir sıkışıklık yok. İtiş kakış yok. Uzun kuyruklar yok. Perişanlık çekmiyorlar.
Demek ki, istenirse emekliye eziyet edilmeden maaşları dağıtılabiliyormuş. Bağ-Kur emeklisi olduğuma bin pişmanım. İlgililer bizlere de sahip çıksınlar.”
