ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Taşarcılar Dinçerciler’i tasfiye mi ediyor?

Taşarcılar Dinçerciler’i tasfiye mi ediyor?
YAYINLAMA: 10 Mayıs 2024 / 11.54
GÜNCELLEME: 10 Mayıs 2024 / 11.54

Genel merkeze aksettirilen konunun “oyalamaya” bırakıldığı belirtiliyor

ANAP ilçe başkanı Cahit Ünverdi'nin görevden istifa etmiş sayılması konusu garipliği koruyor. Ünverdi’nin il yönetim kurulu kararını tüm belgeleriyle genel merkeze bildirmesine ve delege seçimlerinden önce genel merkezden bir karar beklemesine rağmen henüz ses seda yok.

Genel merkezde bu konuda yoğun görüşmelerin ve çekişmelerin olduğu bildiriliyor. Partinin her kademesindeki kişilerin genel merkezde daimi telefon görüşmelerinde bulundukları belirtiliyor.

Ünverdi’yi tutanlarla partinin ılımlı üyeleri bir ortak görüşle yorumda bulunarak şöyle konuştular: “Genel merkez şimdiye kadar bir karar alabilirdi. Bu zamana kadar bir sonuca varılamaması işi oyalamadır. Kanımıza göre genel merkez Ünverdi’nin durumunu çeşitli görüşmelere bırakarak zamanı uzatıyor. Amaç da delege seçimlerini atladıktan sonra karara varmak. Bu suretle Ünverdi’nin seçimlerde etkinliğini ortadan kaldırmak, seçimlerden sonra da kendisini görevde bırakmak. Çünkü Ünverdi’nin il yönetim kurulunca istifa etmiş sayılması kararı parti tüzüğüne uygun olmayan bir karardır. Bizce genel merkez Ünverdi hakkında il yönetim kurulu kararını bozacaktır”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *