ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Terminal-Kan Merkezi arası çift şeritli cadde oluyor

Terminal-Kan Merkezi arası çift şeritli cadde oluyor
YAYINLAMA: 28 Eylül 2023 / 13.32
GÜNCELLEME: 28 Eylül 2023 / 13.33
Binevler’in tüm yolları asfaltlanıyor

Şehir içindeki bazı cadde ve sokakların asfalt çalışmaları ile onarımları devam ediyor. Ordu caddesinden Binevler’e kadar olan kısım genişletilerek asfaltlandı kaldırımları da yapılıyor.

Binevler’in ara sokakları da onarılarak iyi duruma getirildi. Burası kışın çamurdan, yazın da tozdan kurtulacak.

Tabakhane köprüsünden Tüfekçi Yusuf caddesine kadar uzanan sokağın da asfaltı bitirildi.

Yazıcık’la Yeni Mezarlık kavşağını birbirine bağlayan dört numaralı cadde, (yeni adıyla) Tüfekçi Yusuf caddesi üzerinde bulunan dükkanlar kısa bir süre önce yıktırılarak cadde genişletildi.

Yıktırılan dükkanların yerine isabet eden kayalık kısımların açılmasına büyük bir hızla devam ediliyor. Kayalık kısımlar çok fazla olduğundan işin hızla ilerlemesi için kompresör tabancası ile çalışma yerine dinamit kullanılıyor.

Kayalık yer bittikten sonra cadde iki şerit olarak hizmete girecek. Yeni Terminalden Kan Merkezine çift şeritli yeni bir yolun açılmasına da başlandı.

Kan Merkezinin hemen yanından, Yeni Terminal binasına kadar uzanan yol bittikten sonra İstasyon ve Fevzi Çakmak caddelerinin trafiğinde büyük ferahlama olacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *