ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Trabzon ve Adana’dan getirilen balıkların koktuğu tespit edildi

Trabzon ve Adana’dan getirilen balıkların koktuğu tespit edildi
YAYINLAMA: 23 Haziran 2024 / 17.43
GÜNCELLEME: 23 Haziran 2024 / 17.43

7 ton Balık imha edildi

Şehrimizde dün veteriner hekimliği ve zabıta görevlilerince 1 mil yon 600 bin lira değerinde kokmuş balık ele geçirildi. Belediye veteriner hekimi ve Yeni hal zabıta karakolu görevlileri dün yaptıkları kontroller sırasında Trabzon’dan getirilen 4,5 ton ve Adana'dan getirilen 2,5 ton balığın kokmuş olduğunu tespit ettiler.

Belediye veteriner hekimi Necmi Baran'dan edindiğimiz bilgiye göre, Trabzon'dan getirilen 90 kasada bulunan 2 kamyon balığın yaklaşık 4,5 ton olduğu saptandı. 500 kilosu hamsi olan balıkların 3 gün önce Trabzon’dan yola çıkarıldığı açıklandı. Trabzon'dan gelen balıkların Mecit Taşkın ve Ömer Yeter'e ait olduğu öğrenildi. Adana’dan getirilen 2,5 ton hamsinin de Mehmet Sarı'ya ait olduğunu belirten yetkililer toplam 7 ton balığın gömülerek imha edileceğini bildirdiler.

Veteriner hekim Baran, her gün getirilen balıkların satılmadan kendisi tarafından kontrol edildiğini, dün yakalanan balıkların da buzla beslenerek şehrimize kadar getirildiğini, balıkların piyasa değerinin 1 milyon 600 bin lira değerinde olduğunu açıkladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *