Dikkat, Batı uyuşturucu ile saldırıyor

YAYINLAMA: 16 Ocak 2018 / 20.00 | GÜNCELLEME: 16 Ocak 2018 / 20.00

Gençlerimizin çoğunluğu gazete okumuyor. Yanlış yazmadım; haberleri, ülke gündemini izlemiyor anlamında değil yorumum. Geçlerimiz haberleri gazetelerden, yani kağıt üzerine yazılı yayın organlarından takip etmiyorlar artık.
Sakıncası mı? Niye olsun ki?..
Bu çağda gazeteleri/dergileri tabletlerden okumak daha rahat, daha kolay.
Yaşlılarımızın ise; olan-biteni gazetelerden okuma alışkanlığı devam ediyor.
Basının gidişatı dijital/sanal ortama doğru yön aldı. Umarım onbeş yıla varmaz; çoğu ülkelerde gazeteler/dergiler sanal ortamdan izlenecek/okunacak.
Benim gibi yaşlıların gençliğimizde hayal ettikleri ortamları; gençler gerçek olarak yaşıyorlar günümüzde.
Her kuşak bir öncekine göre daha şanslı yorumu yapanlar var şimdi.
Gençler şanslılar amaa?! Dünya gidişatında kimi sömürücü/doymaz devletlerin varlıklarını sürdürmek adına masum/mazlum, kalkınmamış toplulukları sömürüp tüketmek için, kafa kaldıramaz duruma düşürmek için, dahası kalkınmamaları için her tür melaneti tezgahlayıp uyguluyorlar.
İşte ihtiyar dünyamızın bugünkü durumu/hali...
Nice büyük-küçük savaşları yaşayan insanlık; bu savaşların yarattığı yıkımı, yaşattığı dramı gördüğü halde; yine de yaşamak için sömürü yolunu tercih ediyor kendine.
Bugün, Ortadoğu coğrafyası böyle bir anlayışın saldırısıyla karşı-karşıya bulunuyor.
Ülkemiz de...
Kalkınmak, her alanda çağı yasamak isteyen bir Türkiye'nin önüne çıkarılan engelleri, kurulan pusuları, ihanetleri, yapılan alçaklıkları nicedir yaşıyoruz.
Terör belası, başka ülkeler üzerinden kumpaslanan oyunlar, ekonomik baskılar ve şimdi de gençler üzerine tezgahlanan oyunlarla Türkiye'yi durdurma, yok etme, mahkum etme çabaları.
Türk gençleri üzerinde şimdi uyuşturucu alışkanlığı yaratma oyunu var.
Aslında bu bir oyun değil, saldırı...
Nicedir de sürdürülüyor.
Varolsun/yaşasın Emniyet Narkotik Şube Müdürlük ekipleri ki; Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Mersin'e yurdun dört bir yanında her dakika uyanıklar, uyuşturucu şebekelerine göz açtırmıyorlar.
Yoksa, tamamen dış kaynaklı terör saldırısı gibi, yine onların tezgahı olan gençlerimiz arasında uyuşturucu alışkanlığı yaratmanın da; bu coğrafyada Türk varlığını bitirme, yok etme amacına yönelik olduğunu kim inkar edebilir?
Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor.
Ulusça uyanık/sağduyulu olmak durumundayız.
Kurtuluş Savaşı'nda kalleşçe bu ülkeyi işgale kalkıp sonunda dersini alanlar; şimdilerde de silah gücü ile yapamadıklarını iç kale olan gençlik üzerinde kalleş oyunlarını tezgahlıyorlar.

Dikkat, Batı uyuşturucu ile saldırıyor