ANASAYFA arrow right Siyaset

GAGİAD da ziyret edildi

GAGİAD da ziyret edildi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
Esnaf tarafından yoğun ilgiyle karışlanan Akif Ekici ve Mustafa Aslan ve heyeti yapacakları hizmetleri anlattı.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici, Şahinbey Belediye Başkan adayı Mustafa Aslan, Kadın Kolları ve il meclisleriyle birlikte Eski Garajlar esnafını ziyaret etti. Esnaf tarafından yoğun ilgiyle karışlanan Akif Ekici ve Mustafa Aslan ve heyeti yapacakları hizmetleri anlattı.

Ekinci ve Aslan Gaziantep Makine Sanatları Esnaf Odası’nda uzun bir süre esnafın sorunlarını, taleplerini dinlediler.
Biz esnafın bu tür sorunlarını göz ardı edemeyiz, görmezlikten de gelemeyiz. Belediyecilik doğumdan ölüme kadar halka hizmet etmek için var olmaktır” diyen Akif Ekici konuşmasını şöyle devam etti: “Belediyecilikte halk için önemli olan kar amacıyla yapılan hizmet değil, halk için yapılan hizmettir. İmar yolsuzluğu ve kentsel dönüşüm adına yapılan hizmet, halka hizmet için yapılan hizmet değil, halkı sömürmek kandırmaktır.”
Ekinci,“Gaziantep büyükşehir belediyesini üç-beş yolsuz ve yandaşa bırakmayacağız. Esnaf olarak desteklemek yetmez, çalışmak ve gayret etmek gerekir. Biz esnaf için projelerimizi gittiğimiz her yerde söylüyoruz ve sorunlarınızı da görüyoruz.Sizin için bu yola çıktık. Bizim zihnimizde insana insanlığa hizmet var” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinden oluşan bir heyet daha sonra , Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker ve Ali Serindağ, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Dr. Fethi Albayram, Şahinbey Belediye Başkan adayı Mustafa Aslan; GAGİAD’ı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Özdurak ve üyeleriyle bir araya geldi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak, şunları söyledi:
“Şehirler, yaşayan organizmalardır. İhtiyaçlar her geçen gün değişim göstermektedir. Gerek Gaziantep’in gerek ülkemizin yönetimine talip olan tüm adaylarımızın şehirlerin vizyonunu değiştirecek projeler üretmesi ve çözümlerin uzun vadede planlanması önem arz etmektedir. Tüm yöneticilerimizin çalışmalarında ve meclislerinde daha fazla bayana önem vermeleri genç Cumhuriyetimizin ufkunu açacaktır. Her seçim bir demokrasi sınavıdır. Ülkemiz ve şehrimizin bu sınavdan başarılı çıkmasını temenni ediyorum.”
CHP heyeti adına söz alan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici ise ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte Gaziantep’in gelişimi ve kalkınması ile ilgili birçok ortak proje ve çalışmalarının olduğunu söyledi.
Gaziantep’in dikkatleri üzerine çeken bir şehir olduğuna değinen Ekici, “Bu şehre katı sağlan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Gaziantep’in ekonomik anlamda kalkınmasının yanı sıra sosyal, kültürel ve eğitim alanına da katkı sağlayacak çalışmalar yapacaklarını belirten Akif Ekici, Gaziantep ile ilgili projelerini de GAGİAD üyeleri ile paylaştı.Esra Aydın


İlginizi Çekebilir
Ankara'da tarihi gün: 6 muhalefet partisi liderleri imzayı attı
Ankara'da tarihi gün: 6 muhalefet partisi liderleri imzayı attı
CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA ve Gelecek Partisi genel başkanları, “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'' üzerine Ankara'da bir araya geldi. Liderler...
#Siyaset / 28 Şubat 2022
Altı muhalefet partisinin açıkladığı Mutabakat Metninde 25 kritik madde
Altı muhalefet partisinin açıkladığı Mutabakat Metninde 25 kritik madde
CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve DEVA Partisi'nin aylardır süren “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” çalışmasında uzlaştıkları Mutabakat...
#Siyaset / 28 Şubat 2022
6 parti, parlamenter sisteme dönüş çalışmasını kamuoyu ile paylaşacak
6 parti, parlamenter sisteme dönüş çalışmasını kamuoyu ile paylaşacak
Ekim ayından bu yana hazırlığı devam eden metin 3 bölümden oluşuyor. İlk bölümde parlamenter sisteme dönüşün nedenleri anlatılacak.
#Siyaset / 27 Şubat 2022
DEVA Partisi’ne katıldılar
DEVA Partisi’ne katıldılar
Aslen Halfetili olan ve Şehitkamil ilçesinde ikamet eden Arslan ailesi 8 Şubat Mahallesinde bir salonda düzenlenen törenle AK Parti’den istifa ederek DEVA Partisi’ne katı...
#Siyaset / 18 Şubat 2022
6 partinin genel başkanları 12 Şubat'ta bir araya gelecek
6 partinin genel başkanları 12 Şubat'ta bir araya gelecek
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Güçlendirilmiş parlamenter sistemin son hali için Genel Başkanımızın daveti üzerine 6 partinin genel başkanları 12 Şubat Cumartesi günü bir aray...
#Siyaset / 06 Şubat 2022
Milletvekilleri, vatandaşın fatura sıkıntısını dile getirdi
Milletvekilleri, vatandaşın fatura sıkıntısını dile getirdi
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, önceki gün partisinden bir grup milletvekiliyle gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantının ana gündemi ekonomiydi...
#Siyaset / 04 Şubat 2022
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *