ANASAYFA arrow right Siyaset

Organizede fabrika çalışanları ile buluştular

Organizede fabrika çalışanları ile buluştular
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
AK Parti Belediye Başkan adayları Fatma Şahin, Rıdvan Fadıloğlu ve Mehmet Tahmazoğlu, öğle yemeğini fabrika çalışanları
Seçim çalışmaları kapsamında 3. Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu Şahinbey Belediye Başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu ve teşkilat üyeleri öğle yemeğinde fabrika çalışanları ile bir araya geldi.
AK Parti Belediye Başkan adayları Fatma Şahin, Rıdvan Fadıloğlu ve Mehmet Tahmazoğlu, öğle yemeğini fabrika çalışanları ile birlikte yedi.

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Sizlerin de bildiği gibi bir seçim süreci içerisindeyiz. 5 yıldır sizlere hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Genel merkezimizin ve teşkilatımızın tasvipleri doğrultusunda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin’inde Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesiyle birlikte, sahaya çıktık. İmkanlar dahilinde, ulaşmadık bir yer bırakmamaya gayret gösteriyoruz. Ev, ev, işyeri iş yeri dolaşarak, insanlarımıza, vatandaşlarımıza kendimizi ifade etmeye gayret gösteriyoruz. Tabi bunlar bir günde, bir ayda olacak şeyler değildir. Yaklaşık 5 yıllık bir geçmişimiz var. Sizlere, efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya talip olduk ve 5 yıllık süre içerisinde, imkanlarımız dahilinde, bir çok projeleri hayata geçirdik. Bizler birlikte varız, birlikte başaracağız. Sizler burada imalat yapacaksınız, ihracat yapacaksınız. Bizlerde Belediyecilik hizmetlerini daha üst noktalara çıkarmaya gayret göstereceğiz” dedi.
Sayın Başbakanımızın liderliğinde 11 yıl önce sizlerin desteğiyle bu yolculuğa çıktıklarını ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin; “Hamd olsun bu 11 yıllık yolculuğun sonunda, sizlerle beraber hem yaptıklarımızı anlatıyoruz, hem de neler yapacağımızı anlatıyoruz. Bu uzun ve ince bir yolculuktur. Aşık Veysel’in dediği gibi ‘Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece’ bizlerde sizlerin destekleriyle gideceğiz gündüz gece. Yine Başbakanımızın liderliğinde sizlerin yaşam kalitesini yükseltmeye çalıştık. 76 Milyon insanın kardeşliğini önemsemeye çalıştık. İnsanı merkeze koyduk. İnsanı merkeze koyduk ki, hiç kimseyi hiç kimseden ayırt etmedik. Herkese aynı mesafede olduk. Çeşitli planlar yapıyoruz. Bu memleketi daha ileri noktalara nasıl götürebiliriz bunun peşindeyiz. İnşallah sizlerin de desteğiyle bunu başaracağız. Siz işçi kardeşlerimizin sıkıntılarını taleplerini göz ardı etmeden ulaşım ve konut ihtiyacını karşılayacak projeler üreteceğiz. Şehrin merkezindeki kalabalıklığı ortadan kaldırmak için tüm ihtiyacı karşılayan uydu kentler oluşturacağız. Sizlerin verdiği destekle göreceksiniz bu sıkıntıların hepsini çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında dernek ziyaretlerini sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; Adıyaman Balyanlılar ve Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi ziyaretinde büyük ilgi ile karşılandı.
AK Parti teşkilat üyelerinin de bulunduğu ziyarette Adıyaman Balyanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ve Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi başkanları ve üyeleri ile uzun süre sohbet edildi. Adıyaman Balyanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Rıza Yıldırım ve Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bundan sonrada istikrarın süreceğini ve hizmetlerin devam edeceğini belirtti.
Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi ziyareti sırasında da konuşan Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, “Yaptığımız ziyaretlerde kendi evimize gidermiş gibi gidiyoruz. Yüreğinizdeki sıcaklığı bütün yüreğimizle hissediyoruz.Buradaki olan kardeşlik hukukumuzun her geçen gün daha da genişleyerek devam ettiğini görüyoruz.Allah sizlerden razı olsun.Bu coğrafya her zaman zordur.Coğrafya bir kaderdir.Bu kaderimizde bizim toplumumuzun toprağımızın, istiklalimizin istikbalimizin, bayrağımızın dalgalanması için Şehitlerimiz canını, Gazilerimiz bedenini, sağlığını vermiştir.Onların aileleri burada, büyük bir fedakarlıkla bu yolculuğa devam etmiştir.Bugün burada eğer büyük bir huzurla bu topraklarda yaşıyorsak bu sizlerin sayesindedir.Hepinizden Allah razı olsun diyorum, hakkınızı helal edin diyorum.Allah’ın izniyle sizin çocuklarınızla beraber çok daha huzurlu, mutlu ve güzel günler yaşayacağınız bir Gaziantep’i birlikte inşa edeceğiz.Birlikte yaşayacağız, birlikte yaşatacağız, birlikte var olacağız” dedi.





İlginizi Çekebilir
Ankara'da tarihi gün: 6 muhalefet partisi liderleri imzayı attı
Ankara'da tarihi gün: 6 muhalefet partisi liderleri imzayı attı
CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA ve Gelecek Partisi genel başkanları, “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'' üzerine Ankara'da bir araya geldi. Liderler...
#Siyaset / 28 Şubat 2022
Altı muhalefet partisinin açıkladığı Mutabakat Metninde 25 kritik madde
Altı muhalefet partisinin açıkladığı Mutabakat Metninde 25 kritik madde
CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve DEVA Partisi'nin aylardır süren “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” çalışmasında uzlaştıkları Mutabakat...
#Siyaset / 28 Şubat 2022
6 parti, parlamenter sisteme dönüş çalışmasını kamuoyu ile paylaşacak
6 parti, parlamenter sisteme dönüş çalışmasını kamuoyu ile paylaşacak
Ekim ayından bu yana hazırlığı devam eden metin 3 bölümden oluşuyor. İlk bölümde parlamenter sisteme dönüşün nedenleri anlatılacak.
#Siyaset / 27 Şubat 2022
DEVA Partisi’ne katıldılar
DEVA Partisi’ne katıldılar
Aslen Halfetili olan ve Şehitkamil ilçesinde ikamet eden Arslan ailesi 8 Şubat Mahallesinde bir salonda düzenlenen törenle AK Parti’den istifa ederek DEVA Partisi’ne katı...
#Siyaset / 18 Şubat 2022
6 partinin genel başkanları 12 Şubat'ta bir araya gelecek
6 partinin genel başkanları 12 Şubat'ta bir araya gelecek
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Güçlendirilmiş parlamenter sistemin son hali için Genel Başkanımızın daveti üzerine 6 partinin genel başkanları 12 Şubat Cumartesi günü bir aray...
#Siyaset / 06 Şubat 2022
Milletvekilleri, vatandaşın fatura sıkıntısını dile getirdi
Milletvekilleri, vatandaşın fatura sıkıntısını dile getirdi
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, önceki gün partisinden bir grup milletvekiliyle gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantının ana gündemi ekonomiydi...
#Siyaset / 04 Şubat 2022
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *