Gaziantepspor-Fenerbahçe maçı sonrası, Volkan Demirel ve Bekir İrtegün’ün twitterdan bombardımana tuttukları kırmızı-siyahlıların hocası, Tolunay Kafkas, Milliyet’e yaptığı açıklamada, “Onlar adamlık dersi vermeye kalkmasınlar. Ama sanırım onların bu derse ihtiyacı var. Semih Şentürk de aynı takımın oyuncusu. Ama arada dağlar kadar fark var. Onunla maçtan sonra da birbirimize sarılıp, bundan sonrası için başarılar diliyorsak, diğer arkadaşlar dönüp aynaya bakmalı. Twitterdan delikanlılık falan da taslamayacaklar. O zaman bunun adı twitter delikanlılığı olur” diyerek tepkisini gösterdi.
Karşılaşma sonrası, Bekir’in kendisine uzattığı eli görmediğini anlatan Kafkas, “Geldi yanıma ‘geçmiş olsun’ dedi. Teşekkür ettim. Ama o esnada Bekir elini uzatmış. Ben fark etmedim. Şimdi kalkıp bunu nerelere çekiyorlar” dedi.
Kafkas, “Duygularımızı her zaman kontrol edemeyebiliriz. Maç içerisinde ya da hemen sonrasında ani reaksiyonlar olabilir. Ama maç bitiyor ve birkaç saat sonra milli takım futbolcusuna yakışmayacak hareket sergileniyorsa o zaman sorun büyüktür” dedi.
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 00.26
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 00.26
Kafkas, Milliyet’e yaptığı açıklamada, “Onlar adamlık dersi vermeye kalkmasınlar.
İlginizi Çekebilir
TFF bahiste başkanlar için düğmeye bastı
#Spor / 20 Mayıs 2026
51 kiloda Avrupa ikincisi oldu
#Spor / 19 Mayıs 2026
FİFA, Gaziantep FK’ya 3 dönem transfer yasağı getirdi
#Spor / 14 Mayıs 2026
Gaziantep FK Rams Başakşehir ile karşılaşacak
#Spor / 10 Mayıs 2026
Galatasaray üst üste 4. kez Süper Lig şampiyonu: Yayın gelirinde 16.4 milyon Euro’yu garantiledi
#Spor / 10 Mayıs 2026
Dünya üçüncüsü oldu
#Spor / 06 Mayıs 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
