ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Başgaragol bizi geçmiş anılarımıza götürdü

Başgaragol bizi geçmiş anılarımıza götürdü
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.09
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.09
Kutlar Salonunda Çeled Uşaglar Tiyatro okulu’nun oyuncularının oynadığı “Başgarakgol” adlı oyun ilgi ile izlendi.
Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Muüşavirler Odası ve Deva Hastanesi-Deva okulları sponsorluğunda Devlet Tiyatrosu Onat Kutlar Salonunda Çeled Uşaglar Tiyatro okulu’nun oyuncularının oynadığı “Başgarakgol” adlı oyun ilgi ile izlendi.
Gaziantep şivesi ile oynadıkları oyunlarla ün yapan Çeled Uşaglar Tiyatro Okulu’nun sergilediği “Başgaragol” isimli oyun kapalı gişe oynadı.
Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay oyunun çok muhteşem bir tiyatro oyunu olduğunu ifade ederek şunları söyledi:Bu oyunla bizi geçmişe götüren çocukluk yıllarımızı,anılarımızı bize tekrar hatırlatan başta Orhan Uslu olmak üzere diğer oyunculara teşekkür ediyorum.Odamızın ve Sosyal etkinlikler Komisyonumuzun bundan sonra kültür ve sanata destekleri devam edecektir.En azından geçmişin gelecek kuşaklara yansıtılması bizim için önemliydi.Sağolsun bunu Çeled Uşaglar çok iyi yapıyor.Gaziantep’li de salonu doldurarak kendilerine bizim gibi desteği veriyor “dedi.
Orhan Uslu,Muhittin Açıkalın,Mahir Demir,Perihan Erdem,Erol Polat,Ali Celal Aydıner,Ebru Avcı,Furkan Aydıner,Nilgün Alkurt,Batuhan Dündar,Ali Sezer Çevik’ten oluşan oyun grubu Çelet Uşaglar oyun sonunda yoğun alkış aldı.İHA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *