ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Çalgı Topluluğu dalında Gaziantep ikincisi oldu

Çalgı Topluluğu dalında Gaziantep ikincisi oldu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
Özel Sunguroğlu Koleji, Valilik Kupası Müzik Yarışması'nın Çalgı Topluluğu dalında Gaziantep ikincisi oldu.
Özel Sunguroğlu Koleji, Valilik Kupası Müzik Yarışması'nın Çalgı Topluluğu dalında Gaziantep ikincisi oldu.
Her yıl Valilik Kupası adı altında düzenlenen, İlk ve orta derece öğrencilerin katıldığı Valilik Kupası Müzik Yarışmasında izleyenler doyasıya bir müzik ziyafeti yaşadı. Ömer Ersoy Kültür Merkezi'nde yapılan yarışmada solo ses, koro ses, solo çalgı ve çalgı topluluğu dallarında katılan öğrenciler performanslarını sergiledi.
Müzik şöleni havasında geçen yarışma sonunda Özel Sunguroğlu Koleji Çalgı Topluluğu dalında Gaziantep ikincisi oldu.Yarışmada dereceye giren öğrenciler, Ömer Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende ödülleri verildi.
Özel Sunguroğlu Koleji Müzik Öğretmeni Serhat Karakoç,öğrencilere şekil veren, özgüven kazandıran ve toplum içinde sosyalleşmelerini sağlayan etkinlikler olduğunu söyleyerek öğrencilerinin gösterdiği bu başarıdan dolayı tebrik etti.Özer Karınca

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *