ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Cengiz Özkan, Halk Müziği ziyafeti çekti

Cengiz Özkan, Halk Müziği ziyafeti çekti
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.03
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.03
ŞKM salonunu dolduran sanatseverlere söylediği bir birinden eşsiz şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı
Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı tarafından “Kültür ve Sanat Günleri” kapsamında TRT saz sanatçısı Cengiz Özkan Halk Müziği Konseri düzenlendi.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen “Kültür ve Sanat Günleri” kapsamında Cengiz Özkan Halk Müziği konserine, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gür, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçısı Cengiz Özkan, bir birinden güzel şarkılarını hayranları için seslendirdi.Söylediği şarkılarla hayranlarını zaman zaman duygulandıran Cengiz Özkan, kimi zamanda söylediği hareketli şarkılarla hayranlarına coşkulu anlar yaşattı.Türk Halk Müziği sanatçısı Cengiz Özkan, ŞKM salonunu dolduran sanatseverlere söylediği bir birinden eşsiz şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı.
Konser sonunda sahneye çıkan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, sanatçı Cengiz Özkan’a tüm Gaziantepliler adına teşekkür ederek, çiçek verirken, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gür Cengiz Özkan’a çeşitli hediyeler verdi. Arzu Bulut

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *