ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Çevre Günü'nde Forum renkli görüntüler oluştu

Çevre Günü'nde Forum renkli görüntüler oluştu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.03
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.03
Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi.
Forum Gaziantep'te 5 Haziran Çevre Günü kutlandı ve Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi.
Forum Gaziantep'te düzenlenen etkinliğe Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Süleyman Tüyer, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Gaziantep Bölge Müdürü Erdoğan Asar, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Müdürü Emel Kıraç, TEMA Gaziantep İl Temsilcisi Sait Köse, Forum Gaziantep Genel Müdürü Böke Başaran, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Forum Gaziantep'te 5 Haziran Çevre Günü etkinlikleri kapsamında sunulan gösterilerle, renkli görüntüler oluştu.
Gaziantep geleneğine ait folklorik bir gösterinin yapıldığı etkinlikte Mehmetçik Anaokulu öğrencileri birbirinden güzel gösteriler sergiledi. Öğrencilerin sergilediği gösteriler izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.
Gösterilerin ardından özel bir kreş tarafından hazırlanan defilede atık malzemelerden oluşturulan elbiseler sergilendi.
Defilede, Soma'da maden faciası sonrasında ölen madencilerin anısına tasarlanarak sergilenen bir elbise dikkat çekti. Atık malzemelerin elbiseye dönüştürüldüğü defilede, minik öğrenciler elbiseleri üzerlerine giyerek sergiledi.
Defilenin ardından Çevre Günü münasebetiyle düzenlenen şiir, resim ve kompozisyonda dereceye giren öğrencilere, protokol tarafından hediyeleri verildi. Etkinlik hediyelerin verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.
Arzu Bulut

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *