ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Fotoğraf sergisi SANKOPARK ‘ta törenle açıldı

Fotoğraf sergisi SANKOPARK ‘ta törenle açıldı
YAYINLAMA: 27 Temmuz 2022 / 17.25
GÜNCELLEME: 27 Temmuz 2022 / 17.25
Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen fotoğraf sergisi SANKOPARK ‘ta törenle açıldı.

Fotoğraf Sanatçısı Muhasebeci mali Müşavirlerin çalışmalarında oluşan fotoğraf sergi25-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında SANKOPARK AVM de sergileniyor.

Fotoğraf sergisi açılışına Gaziantep Vali Yardımcısı  Mutlu Almalı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Erdem Güzelbey, Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özseven ,Gaziantep Defterdarı Mehmet Durusoy, Vergi İdaresi Başkan Yardımcısı Mithat Önalan, SGK İl Müdür Yardımcısı  Mehmet Cem Çılgın, Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası (YMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Alpay, Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Aslı Tezel ve çok sayıda Muhasebeci mali Müşavir katıldı.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özseven fotoğraf sergisi ile ilgili yaptığı açıklamada sergilenen fotoğraflarının tamamının aynı zamanda profesyonel fotoğraf sanatçısı olan Muhasebeci Mali Müşavirlerin fotoğraflarından oluştuğunu ifade ederek vatandaşları ve meslek mensuplarını sergiyi gezmeye davet etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *