ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

SANKO, çalışanları ile iftar yemeklerinde biraraya geliyor

SANKO, çalışanları ile iftar yemeklerinde biraraya geliyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.27
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.27
SANKO Holding çalışanları, Konukoğlu Ailesinin bir asrı aşan geleneği kapsamında iftar yemeklerinde bir araya geliyor.
SANKO Holding çalışanları, Konukoğlu Ailesinin bir asrı aşan geleneği kapsamında iftar yemeklerinde bir araya geliyor.
Gaziantep Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde konuşan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, çalışanlarla iftar yapmalarının, bir asrı aşan “olmazsa olmazları” olduğunu belirterek, “Nesilden nesile taşınan bu geleneğimiz, inanıyorum ki, aynı anlayışla devam edecek. Babalarımızdan sonra bizler tarafından olduğu gibi, bizden sonra da çocuklarımızca devam ettirilecek” dedi.
SANKO’nun Türkiye genelinde işletmesi bulunan her kentte çalışanlarla “Paylaşmak mutluluktur” anlayışı ile iftar yemeklerinde bir araya geleceklerini kaydeden Konukoğlu, iftar yemeklerine çalışanların eş ve çocuklarının da katılacağını söyledi.
Konuşmaların ardından iftar yemeği yenildi, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sami ve Hakan Konukoğlu, masaları dolaşarak, yemeğe aileleri ile katılan çalışanlara hoş geldiniz dileklerini iletti, çocuklarla oyuncaklar verildi.Adem Kesenek
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *