ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Yazar Gülfidan Özgür, okuyucularıyla buluştu

Yazar Gülfidan Özgür, okuyucularıyla buluştu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.46
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.46
Özgür, fuarın ana temasının ise ''Çocukluğum Yurdumdur - Çocuk ve Gençlik Edebiyatı'' olduğunu ifade etti.
Özgür, ilk günü sakin geçen fuarda, sonraki günlerde ''mükemmel'' bir kalabalığın göze çarptığını belirtti. 620 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı fuarda 200 etkinlik ve yüzlerce imza günü düzenlendiğini kaydeden Özgür, fuarın ana temasının ise ''Çocukluğum Yurdumdur - Çocuk ve Gençlik Edebiyatı'' olduğunu ifade etti.
Erika Baros, Korky Paul, Jasper Kent, Didier Pasomonik, Joke Van Leewuen gibi yazarların da katıldığı fuarda kendisinin de ''Sanırım Adı Aşktı'' ve ''Aşka Tapan Beyinler'' kitaplarını imzaladığını dile getiren Özgür, şunları kaydetti:
''Fuara, iki eserimle katılmaktan dolayı büyük bir onur duyuyorum. Fuar tahmin ettiğimiz gibi bu sene de oldukça hareketli geçti. Fuarda, beni çok duygulandıran bir olay yaşadım. Okuyucularımdan birinin koluna yaptırmış olduğu kitap kapağının dövmesini imzaladım. Bu imza gerçekten bugüne kadar attığım en unutulmaz imzalardan biriydi.''
Özgür, ayrıca bir ilköğretim öğrencisinin de okul için hazırlayacağı edebiyat dersi performans ödevine kendisini konu olarak seçtiğini öğrenmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Burada, doğru mesajı verdiğiniz zaman okuyucu kitlenizin yaş, cinsiyet ya da görüş ayrımı tanımadan herkesi aynı duyguda ve atmosferde birleştirdiğinizi görüyorsunuz'' değerlendirmesinde bulundu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *