Günahkarlar!..

YAYINLAMA: 05 Temmuz 2019 / 20.00 | GÜNCELLEME: 05 Temmuz 2019 / 20.00

İnanılacak gibi değil!..

Bu lafın gelişi...

 

TEM Otoyolu’nda bir otomobil sürücüsü ile bir motosiklet sürücüsü yol verme yüzünden tartışıp araçları sağa çekti.

Motosiklet sürücüsü bir anda silah çıkarıp diğer sürücünün üzerine 13 el ateş etti.

Sonuç, 38 yıllık bir ömür yok oldu. Eşi dul, iki çocuk da yetim kaldı.

 

Olay bu kadar basit! Yazacak başka hiçbir şey yok.

Mağdur, isabet eden 4 kurşun yarası ile hastaneye kaldırılırken yolda ölüyor. Katil ise kaçmıyor, polisin gelmesini bekliyor, teslim oluyor.

 

Bu gibi sağa çekip adam öldürme işinin yüzlerce değil, binlerce örneği var.

Bunu yabancılara anlattığım zaman bana inanmıyorlar!

Bu olaylarda gerçek günah sahibi kim biliyor musunuz?

Türkiye’yi yaşanmaz hale getirenlere oy veren günahkarlar...

 

 

 

 

 

Trump görevden mi alınıyor?

 

Söylenen şu:

Trump/Rusya ilişkilerini araştıran özel savcı Robert Muller’in ikinci kez kongreye yeminli ifade verdiği ve Trump’ın görevden alınması gerektiğini söylemiş.

 

Kongre, görevden almadan Trump’ın istifa etmesini istemiş.

Trump, istifa etmeyeceğini söyleyince Başkan Yardımcısı Mike Pence Beyaz Saray’da Ulusal Güvenlik Konseyi’ni toplantıya çağırdığı söyleniyor.

 

Trump istifa etmezse, kongre oylama yapıp görevden alacak ve mahkemeye sevk edecek. Bu da tutuklama demektir.

 

Harvard’ın Siyaset Okulu’nda konuyu en iyi bilebilecek Hoca’ya yukarıdaki satırları gönderip yorum yapmasını istedim.

 

O da bana şunları yazdı:

Muller ikinci kez ifade vereceğini söyledi, ama daha vermedi sanırım. House'un yetkileri sınırlı, önemli olan Senato’nun ne diyeceği!

Bir de...

Pence, 2020 için çok daha güçlü bir aday. Kongre’nin Trump'ı istifa ettirip yerine daha güçlü bir aday koymayacağı söyleniyor.

Muller raporundan o kadar Trump'a karşı bir şey çıkmadı ki, Trump 2020 kampanyasına mağdur edebiyatıyla başladı!

 

 

 

 

 

 

Vay canına!

TMSF, Cem Uzan'a tazminat ödeyecek

 

Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan işadamı ve eski siyasetçi Cem Uzan temyiz mahkemesinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) karşı bir dava daha kazandı.

TMSF'nin, Uzan'ın Çeaş ve Kepez'e ait hisse senetlerine el koymak için Eylül 2018 tarihinde açtığı davayı Paris Temyiz Mahkemesi, 'Uzan'ın evine izinsiz girildiği' gerekçesiyle reddetti. Mahkeme, ayrıca TMSF'nin Uzan'a 10 bin Euro tazminat ödemesine hükmetti.

 

TMSF'nin Uzan'ın avukatı Matthias Pujos'un 2,1 milyar euroluk değerde olduğunu belirttiği hisse senetlerine ilk el koyma girişimi 2017'nin Ağustos ayında gerçekleşti. Bu girişim Fransız mahkemesi tarafından hukuksuz bulunmuştu.

 

Euronews'e konuşan Avukat Pujos, bu kararla bir kez daha TMSF'nin Fransa'daki girişimlerinin "yasal olmadığının" ortaya çıktığını belirtti. Pujos, "Tekrar söylüyorum, Türkiye'nin bu konuları konuşmak için Uzan'la masaya oturmasının zamanı geldi" dedi.

Pujos daha önceki açıklamalarında, "Cem Uzan, Türk devleti ile anlaştığı taktirde, tabii ki en kısa zamanda kendi ülkesine yeniden hizmet etmek için hazır" açıklamasında bulunmuştu.

 

 

 

 

 

Dünya Sultan El-Kasimi’yi konuşuyor…

 

Birleşik Arap Emirlikleri 7 yönetiminin birinde yer alan Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi'nin oğlu Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi öldü.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; ihbar üzerine Kasimi'nin Knightsbridge semtindeki evine giden acil servis ekipleri, çok sayıda uyuşturucu buldu. Gazeteye konuşan kaynaklar, 39 yaşındaki erkek giyim markası sahibi Kasimi'nin ölü bulunduğu evde uyuşturucu kullanıldığını ve cinsel ilişki partisi yapıldığını söyledi.

 

Gizlilik kaydıyla Daily Mail’e konuşan bir personel, “O, daha uzun seks yapmasını sağladığı için metamfetaminden faydalanırdı. O uyuşturucuya zaafı vardı” dedi.

Şeyh Halid’in işe kötü bir ruh halinde geldiği için metamfetamin kullandığının herkes tarafından bilindiğini öne süren söz konusu işçi, “Tavırları gerçekten dengesiz olurdu. Fakat genel olarak iyi bir adamdı, sert fakat adildi” dedi.

Qasimi Homme çalışanı, Şeyh Halid’in uyuşturucu ve seks partileri için günlerce uyumadığında ise bir canavara dönüştüğünü ifade etti.

 

1972 yılından bu yana Şarika kentini yöneten Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi, ikinci kez bir oğlunu kaybediyor. 1999 yılında en büyük oğlu aşırı doz eroin sebebiyle ölmüştü.

 

Şeyh Halid bin Sultan El-Kasimi, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Şarika kentinde dünyaya geldi, dokuz yaşında İngiltere'ye taşındı.

Kent şehrindeki prestijli Tonbridge School'da eğitim gören Şeyh Halid, Londra'daki Imperial College'da Fransızca ve İspanyolca öğrendi.

Sonrasında mimarlık okuyan ve moda eğitimi aldığı Central Saint Martins'e devam eden Şeyh Halid, 2008'de Qasimi Homme adlı erkek giyim markasını kurdu.

 

Günahkarlar!..