Umudumuzu kaybetmeyelim

YAYINLAMA: 01 Ekim 2021 / 18.32 | GÜNCELLEME: 01 Ekim 2021 / 18.32

Hayat uzun, zaman akıp gidiyor. Hayatta her istediğimizi her zaman elde edemeyebiliyoruz. Ama önemli olan insanın en tükenmiş olduğunu düşündüğü zamanlarda bile umudunu kaybetmeyip mücadeleyi sürdürebilmesidir. Bazen okuduğumuz bir kitap bazen de izlediğimiz bir film hayata her zaman dört elle sarılmamız gerektiği hatırlatır ve bu yolda ilham olur bizlere.

Ne televizyon dizileriyle ne de programlarıyla aram yoktur pek aslında. Ama dikkatimi çeken bir film olursa ikinci defa izlemekten de çok zevk alırım. Bu hafta sizlere tüm haftanın yorgunluğunu üzerinizden atacağınız bir film önermek istiyorum.  Hafta sonu programınıza sığdırabilirseniz eğer izlemenizi tavsiye ederim.

Filmin adı “Umudunu kaybetme” Gerçek bir hayat hikayesinden alıntı. Başrolünde başarılı oyuncu Will Simith yer alıyor. Bir babanın hayat mücadelesini konu alıyor. Babanın, karşısına çıkan tüm zorluklara göğüs germe çabası ve oğluyla arasındaki güçlü bağı anlatan muhteşem bir film. İzlediğinizde tekrar izlemek isteyeceğiniz güzel bir film.

Hayata umutla bakmanın yolunun sevgi, güven ve azimden geçtiğini öğreten bir serüven. İzlerken hırs, güven, istek, hayal kırıklıkları, umut gibi pek çok duyguyu bir arada hissedeceksiniz. Konu basit gibi görünse de içinize işleyecek ve çok etkileneceksiniz…

Umudumuzu kaybetmeyelim