GAZİANTEP YMM VE SMMM ODA SEÇİMLERİ TAMAMLANDI (1)

YAYINLAMA: 17 Haziran 2022 / 19.25 | GÜNCELLEME: 17 Haziran 2022 / 19.26

3568 Sayılı Kanuna göre kurulmuş ve üst birliği (TÜRMOB-TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİR VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR ODALARI BİRLİĞİ) aynı olan Gaziantep YMM. Ve Gaziantep SMMM. Odalarının  2022 yılı seçimleri geçen haftalarda  tamamlandı.

GAZİANTE YMM ODASI SEÇİMLERİ

Merkezi Gaziantep olan ve Doğu ve Güneydoğudan 16 ilin bağlı olduğu Bölge odası niteliğindeki  Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası 2022-2025 döneminde görev yapacak kurullarını belirledi. 4-5. Haziran. 2022 tarihinde  tek liste ile girilerek yapılan 11. Seçimli Olağan Genel Kurulu Oda Başkanlığına önceki dönem başkanı Sn. M. TEKİN ALPAY güven tazeleyerek tekrar seçildi.

Benim İki dönem başkanlığımdan sonra Başkan seçilen ve 2 dönem Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcım olarak birlikte çalıştığımız Sn. M. TEKİN ALPAY  ve ekibine başarılar diliyorum. Seçimlerde Yönetim Kuruluna, Cengiz Kalfe (Başkan Yardımcısı), Selçuk Tunç (Oda Sekreteri), Bayram Bolat (Sayman) ve Vakkas Kumluca (Koordinatör üye) seçildiler. Gaziantep YMM Odası Disiplin Kurulu Başkanlığına Sn. Nedim Poyraz, (Disiplin kurulu üyeliklerine Faruk Özkaya, Selami Karlıdağ, Hasan Şeker ve Adnan Dede Güçlü) seçildiler. Denetleme Kurulu Başkanlığına Sn. Nusret Bulut ( Kurul üyeliklerine de Nurullah Çukadar ve Ali Ural) seçildiler. Kendilerine ekipleriyle beraber başarılı çalışmalar diliyorum.

İSTANBUL YMM ODASI BAŞKANI SEÇİLEN SN. SABRİ TÜMER’E ÜZÜLDÜK

Yine aynı 4-5 Haziran 2022 tarihinde ise üye sayısı bakımından en büyük YMM Odası olan İstanbul YMM Odasında da seçimler yapıldı. Mutabakat listesiyle Oda Başkanlığına mesleğimizin Duayenlerinden Sn. Sabri Tümer’in seçilmesine sevindik. Ancak sevincimiz kursağımızda kaldı. Sn. Sabri Tümer’in Başkan seçildiğinin ertesi günü ve seçimden 12 saat sonra vefat haberini aldık. Gerek SMMM. Ve gerekse YMM mesleğine büyük katkıları olan Sabri Tümer’e Allah'tan rahmet diliyorum. Camiamızın başı sağolsun.

Sayın Sabri Tümer ile 2008 yılında Gaziantep YMM Odası Yönetiminde görev aldığım tarihten itibaren, 3568 sayılı yasadaki 2 dönem kuralı sonucu Başkanlığı devrettiğim Mayıs 2019 tarihine kadar güzel çalışmalarımız ve iyi bir dostluğumuz olmuştu. Daha sonra da dostluğumuz devam etmişti. Hatta Oda seçimlerinden önce görüşmüş ve seçimler üzerinde istişare yapmış ve başarı dilemiştik. Mekanı cennet olsun. Sürecek

GAZİANTEP YMM VE SMMM ODA SEÇİMLERİ TAMAMLANDI (1)