SEÇİMDEN SONRA

YAYINLAMA: 31 Mayıs 2023 / 11.00 | GÜNCELLEME: 31 Mayıs 2023 / 11.00

Hem meclis çoğunluğunu hem de cumhurbaşkanlığı seçimini cumhur ittifakı kazandı. Öncelikle 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve seçilen tüm milletvekillerini tebrik ederim. Umarım bundan sonraki 5 yılda çalışmaları ile ülkemiz için güzel işler yaparlar.

Nasıl bir seçim oldu? Öyle bir seçim yaşadık ki bir tarafın elinde tüm devlet olanakları, yaklaşık 25 tane kanal, neredeyse tüm yazılı ve görsel medya ile seçim çalışması yaparken diğer taraf ancak sosyal medya hesapları ve birkaç tane yazılı ve görsel medya ile sesini duyurabildi. Bir taraf sadece karşı tarafın ne kadar çok ve ya az vatansever olduğunu söylerken diğer taraf sistemsel, yapısal, ekonomik olarak yapacaklarını vaadetti. Bir taraf her şeyin çok iyi olduğunu ülkemizin şaha kalktığını, Avrupa’nın bizi kıskandığını söylerken diğer taraf yoksulluktan, pahalılıktan bahsetti. Daha bunun bir çok örneğini sayabiliriz. Halbuki ülke olarak 2018 den bugüne kur krizi, pandemi, deprem, ekonomik kriz, hiperenflasyon gibi temel başlıklarda neler yaşadık neler. Bir taraf bu sorunları çözeceğini iddia ederken diğer taraf neredeyse sorunların varlığını dahi kabul etmedi.

Neresinden bakarsanız bakın adaletli bir yarış olmadı. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu vermiş olduğu çabadan dolayı canı gönülden tebrik ederim. Çok çalıştı. çok sabretti ama kaybetti. Bu seçimlerin hem iktidara hem muhalefete vermiş olduğu mesaj çok nettir. Halkımız değişim istiyor ama muhalefetin değişimini istiyor. Bu muhalefet bloğu 2018’den bugüne iktidarın yaşadığı o kadar soruna ve yıpranmışlığa rağmen halkımızdan güven oyu alamamıştır. Değişim rüzgarı muhalefetten yana esmektedir. Lütfen halkımızın bu mesajına kulak verin.

SEÇİMDEN SONRA
YORUMUNUZU YAZIN, TARTIŞMAYA KATILIN!
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *