BU ÜLKENİN SORUNU CHP’Mİ?

YAYINLAMA: 18 Ağustos 2023 / 03.00 | GÜNCELLEME: 18 Ağustos 2023 / 03.00

31 mart seçimlerinden sonra televizyon programlarında Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili tartışmalar hiç bitmedi. Akşamları yayınlanan siyasi tartışma  kanallarının hemen hemen hepsinde CHP tartışılıyor. Peki bu yaşadığımız sorunların nedeni CHP’mi?

Ülkenin ana muhalefet partisi olan ve ülke yönetiminde herhangi bir etkisi olmayan partinin sanki ülkedeki tüm sorunların ana nedeniymiş gibi bir algı yaratılması sizce de tuhaf değil mi? Ülke olarak çok zor günlerden geçtik geçiyoruz. Darbe, pandemi, ekonomik kriz, deprem gibi bir çok zor günlerden geçtik. Bu ülkede darbe neden oldu? Göz göre göre devletin en kılcan damarlarına yerleşen FETÖ terör örgütünün darbe yapmasının nedeni CHP’mi?

Pandemi 2019 yılının sonlarına doğru ülkemize giriş yapmışken bunu kabul etmeyip hastalığın tüm ülkede yayılması ile 2020 mart ayında tedbir almaya başlamanın sorumlusu CHP’ mi? Pandemiye merkez bankasının yedek akçelerini dahi satmış bir şekilde ülkenin kasası boşken yakalanmanın sebebi CHP’mi? Günümüzde yaşadığımız hiper enflasyonun, resesyonun, sürekli artan ve durdurulamayan fiyatların sorumlusu kim ? seçimlerden bugüne neredeyse %100 artan akaryakıt fiyatlarının sorumlusu kim CHP’mi?

Bunların hiçbirinin sorumlusu CHP veya ülkenin muhalefet bloğu değil ama yaratılan algı sanki o şekildeymiş gibi. Muhalefet bloğunda hata yok mu? Tabi ki var. Buradan tüm muhalefet partilerine sesleniyorum. Bugün etkin bir muhalefet yapılmayacaksa ne zaman yapılacak. Kendinizi tartıştırmaya engel olun ve bu ülkenin gerçek problemlerinin tartışılmasını sağlayın. Şu anda muhalefet bloğunda derin bir moral kaybı var. Bir an önce bu bloğun kendine gelmesi lazım aksi taktirde yerel seçimlerde daha ağır bir yenilgi ile karşılaşılabilir.

BU ÜLKENİN SORUNU CHP’Mİ?
YORUMUNUZU YAZIN, TARTIŞMAYA KATILIN!
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *