ANASAYFA arrow right Spor

Geleceğin basketbolcuları heyecanlı

Geleceğin basketbolcuları heyecanlı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.56
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.56
basketbol kursunda, yaşları 6- 17 arasında değişen yüzlerce sporcu parke üzerinde çıkmanın heyecanını yaşadı.
Şehitkamil Belediyesi 2013 Yılı Yaz Spor Okulları bünyesinde açılan basketbol kursunda, yaşları 6- 17 arasında değişen yüzlerce sporcu parke üzerinde çıkmanın heyecanını yaşadı. Yaz dönemi boyunca Şehitkamil Belediyesinin kendileri için hazırlamış olduğu programlara katılacak olan potanın perileri ve dev adamları verilen hizmetten oldukça mutlu.
Önceki gün Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ilk antrenmanla eğitim faaliyetlerine start veren Şehitkamil Belediyesi Basketbol Yaz Kurslarında, 8 ayrı kurda 500’e yakın öğrenci eğitim görüyor. Yapılan ilk antrenmanın ardından çalışmalar hakkında bilgi veren Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları Basketbol Antrenörü Mustafa Derdin; “Her yıl olduğu gibi bu dönemde yaz spor okulu bünyesinde halkımızın hizmetine açılan basketbol kursunda birçok farklı yaş gurubundan yüzlerce öğrenciyi misafir edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Basketbol yaz okulumuzda sporcularımızın iyi bir eğitim alabilmeleri adına her şey planlandı.Basketbolun temel eğitiminin yanı sıra öğrencilerimizi birçok kültürel ve sosyal etkinlikle buluşturacağız.Umut ediyorum ki öğrencilerimiz dönem sonunda her anlamda gelişmiş ve kendilerine yeni değerler katmış bir şekilde kurstan ayrılırlar” dedi.
Şehitkamil Belediyesi Yaz Basketbol Okulunda eğitim gören minik ve küçük yaştaki sporcular, yapılan ilk çalışmanın ardından mutluklarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek dile getirdiler. Potanın küçük perileri ve dev adamları basketbol çalışmalarının çok öğretici ve eğlenceli olduğunu bundan sonraki çalışmalara da büyük bir zevkle geleceklerini ifade ettiler.Adem Kesenek

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *