Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas, maçı değiştiren ismin Earl Clark olduğunu söyleyerek, "O Türkiye liginin en iyi oyuncularından dedi.
Spor Toto Basketbol Liginin 12. haftasında Gaziantep Basketbol, deplasmanda oynadığı Beşiktaş Sompo Japana 67-60 mağlup oldu. Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas karşılaşmayı değerlendirdi.
Karşılaşmada sonuna kadar mücadeleyi bırakmadıklarını söyleyen Dedas, Tek bir şutla maçı kafa kafaya getirebilirdik. Oyuncularımın çabalarından dolayı tatmin olduğumu söyleyebilirim.Güçlü takımlara karşı hep iyi mücadele ediyoruz fakat kazanamıyoruz.Artık önümüzdeki haftaki TED Kolejliler maçına odaklanacağız. O maçı kazanıp yükselişe geçmek istiyoruz. Maçı değiştiren adam Earl Clark oldu. O Türkiye ligini en iyi oyuncularından biri.Eğer onun yerinde başka bir oyuncu oynasaydı belki galip gelebilirdik diye konuştu.
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.44
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.44
Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas, maçı değiştiren ismin Earl Clark olduğunu söyleyerek, "O Türkiye liginin en iyi oyuncularından dedi.
İlginizi Çekebilir
Gaziantep FK yine kayıp
#Spor / 09 Mart 2026
Türkiye Kupası'nda format tamamen değişti
#Spor / 06 Mart 2026
Gaziantep-Fenerbahçe maçının ardından Göle: 'Reaksiyon verdik, top bizde kaldı'
#Spor / 05 Mart 2026
Gaziantep FK:0 - Fenerbahçe:4
#Spor / 05 Mart 2026
Fenerbahçe'de Domenico Tedesco, Gaziantep FK maçında yok!
#Spor / 04 Mart 2026
UEFA’da Türkiye 50.715 puanla 9. sırada
#Spor / 26 Şubat 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
