ANASAYFA arrow right Spor

''Yeni hocamızla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz''

''Yeni hocamızla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz''
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.52
Gazişehir Gaziantep’in Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Demsoy, ''Giresunspor maçını kazanarak, yeni hocamızla güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz'' dedi.
Gazişehir Gaziantep’in Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Demsoy, ''Giresunspor maçını kazanarak, yeni hocamızla güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz'' dedi.
Yusuf Demsoy, yaptığı açıklamada, 14 Ekim Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Akın Çorap Giresunspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi. Takımda morallerin yerinde olduğunu vurgulayan Demsoy, şunları kaydetti: ''Lige milli maçlar dolayısıyla verilen arayı takımımız iyi değerlendirdi. Bu dönemde takımımızı tecrübeli teknik adam Erkan Sözeri'ye emanet ettik. Giresunspor maçını kazanarak, yeni hocamızla güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Giresunspor, ligin şu anda lideri ve kaliteli bir takım. Biz de ligde arzu ettiğimiz yerlere gelebilmek için özelikle iç saha maçlarında puan kaybı yaşamayı düşünmüyor, kazanma alışkanlığı edinmek istiyoruz. Bundan dolayı bu karşılaşmaya çok önem veriyoruz'' diye konuştu.
Taraftardan takımı yalnız bırakmayarak, futbolculara destek vermeye çağıran Demsoy, ''Yeni hocamız bir an önce seyircimizle buluşmak için sabırsızlanıyor. İnanıyorum ki seyircimiz de takımını yalnız bırakmayarak, hocamıza ilk maçında moral ve destek verecek. İnşallah iyi bir mücadele sonunda 3 puana uzanan taraf biz oluruz'' dedi. MUSA BAŞ
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *