ANASAYFA arrow right Teknoloji

e-Fatura şirketlerin masraflarını 300’de 1’e indiriyor!

e-Fatura şirketlerin masraflarını 300’de 1’e indiriyor!
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.33
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.33
KEP, e-Tebligat, e-Fatura, e-Arşiv ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan TÜRKKEP, Gazian
KEP, e-Tebligat, e-Fatura, e-Arşiv ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan TÜRKKEP, Gaziantep’in Nizip ilçesinde Nizip Ticaret Odası ve FİG Bilgi Teknolojileri iş birliği ile e-Dönüşüm bilgilendirme semineri düzenledi. Seminerde Nizip ve Gaziantep’te hizmet veren şirketlere e-Dönüşüm’ün önemi ve şirketlere sağladığı katma değerler anlatıldı.
Şirketlerin elektronik dönüşümüne katkı sağlayan TÜRKKEP, e-Dönüşüm konusunda bilinçlendirme çalışmaları kapsamında Gaziantep’in Nizip ilçesinde e-Dönüşüm semineri düzenledi. Nizip Ticaret Odası ve FİG Bilgi Teknolojileri iş birliği kapsamında düzenlenen seminer bölgede faaliyet gösteren şirketlerden yoğun ilgi gördü.
Nizip Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminere TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven, Nizip Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Abdullah Altınbaş, FİG Bilgi Teknolojileri Yöneticisi Ahmet Tütüncüler ve bölgenin önemli şirketleri katıldı. Etkinlikte TÜRKKEP’in faaliyetleri ile Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, e-MM konuları ve yeni gelecek olan e-Maliye Mevzuatı hakkında bilgi verildi.
Seminerde konuşma yapan TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven, “Tüm dünyayı etkisi altına alan dijital dönüşüm ile birlikte teknolojinin hayatımızdaki etkisi her geçen gün artıyor ve hayatımızın her adımını kolaylaştırıyor. Özellikle şirketlerin dijitalleşmesine katkı sağlayan ve devlet politikasıyla da desteklenen adımlar ile e-Dönüşüm’ün yaygınlaştırılması planlanıyor. Biz de sektörün lider markası olarak e-Dönüşüm alanında ortaya koyduğumuz hizmetlerle şirketlerin elektronik dönüşümlerine katkı sağlıyoruz. Bir kurumun veya bireyin resmi, hukuki ve ticari yazışmalarını ve e-Belge paylaşımlarını yasal, geçerli ve güvenli olarak gerçekleştirmesi için gerekli tüm hizmetleri tek noktadan veriyoruz. e-Dönüşüm’ün şirketlerden bireylere yayılımı ve yaygınlığının artırılması için bilinçlendirme çalışmaları yürütüyoruz. e-Dönüşüm konusunda farkındalık yaratma adına Nizip’te düzenlediğimiz seminerimize katılan katılımcılar e-Dönüşüm konusunda geciktiklerini belirttiler. Seminere katılan tüm katılımcılardan bölgedeki e-Dönüşüm çalışmalarımıza katkıda bulunma ve e-Fatura’ya geçme sözünü aldık” diye konuştu.
Şirketlerin basım, arşivleme, kargo ve noter maliyetlerini azaltan e-Fatura, birim başı gönderim ve saklama maliyetleri de dahil ortalama 8 TL olan kağıt fatura maliyetlerini 50 kuruşa kadar düşürüyor. Bir tek basılı faturanın masrafı ile 300 adet e-Fatura gönderilebiliyor. E-Fatura, şirketlerin masraflarını 300’de 1’e indiriyor. TÜRKKEP e-Fatura, iş gücünden tasarruf sağlarken, faturalar elektronik olarak daha kısa zamanda hazırlanıyor. Faturaların nakit akış planına dahil olma süreci hızlanıyor ayrıca elektronik ortamda kolay ve hızlı şekilde istenildiğinde ibraz ediliyor. Haber Merkezi
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *