ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Bayramda dargınlık ve kırgınlıklar unutulmalı”

“Bayramda dargınlık ve kırgınlıklar unutulmalı”
YAYINLAMA: 28 Mart 2023 / 17.15
GÜNCELLEME: 28 Mart 2023 / 17.15
Vali Lütfullah Bilgin, bayram nedeniyle yayınladığı mesajda kırgınlıkların unutulması çağrısında bulundu.

Dini bayramların dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk, kardeşlik, sevgi, saygı, birlik ve beraberlik duygularının en yüksek seviyede ve coşkulu bir şekilde yaşandığı çok anlamlı günler olduğunu vurgulayan Vali Bilgin, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Ulusça 80. Yılını büyük bir coşkuyla kutladığımız çağdaşlığın ve modernleşmenin temeli olan Cumhuriyet’e sahip çıkmalıyız. Toplumca birliğe, beraberliğe, dostluğa, kardeşliğe, yardımlaşmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, Türk milletinin varlığına ve devletin bölünmez bütünlüğüne yönelik hainlerin sinsi emellerine karşı her zaman duyarlı olmak zorundayız. Bizler emanet edilen kutsal vatan toprakları uğruna yüzbinlerce şehit ve gazi verildiğinin bilinci içindeyiz.

Bu açıdan Gazianteplilerin her zaman devletin yanında birlik ve beraberlik içinde bulunmaları takdirle karşılanacak örnek bir davranıştır”

Vali Bilgin, ramazan ayı boyunca Gaziantepli hayırseverlerin, sivil toplum örgütlerinin, çeşitli kamu ve özel kuruluşlarla odaların, muhtaç vatandaşlara yaptıkları yardımların, Gaziantep kamuoyunda büyük takdir gördüğünü belirtti.

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla kimsesiz, fakir ve muhtaç vatandaşların, huzurevlerinde devletin şefkatli elleri altında yaşamlarını sürdüren yaşlıların, çocuk ve yetiştirme yurdundaki korunmaya muhtaç çocukların ziyaret edilmesi gerektiğini belirten Bilgin, bu duygu ve düşüncelerle bütün Gazianteplilerin Ramazan Bayramını kutladığını kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *