ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Brüksel sevdalısıyız”

“Brüksel sevdalısıyız”
YAYINLAMA: 02 Temmuz 2021 / 13.06
GÜNCELLEME: 02 Temmuz 2021 / 13.06
İl Başkanı Necati Binici, MHP’nin aksine parti olarak Bürüksel sevdalısı olduklarını, bu yönde yöneltilen eleştirileri de ciddiye almadıklarını açıkladı. Binici, “Bizim için 3 Kasım değil 12 Aralık önemli “ dedi.

Brüksel sevdalıların 3 Kasım’da halktan Osmanlı tokadı yiyeceğini ileri süren MHP lideri Bahçeli’nin sözlerine tepki gösteren ANAP İl Başkanı Binici, “AB genişleme listesine girdiğimiz zaman Osmanlı tokadını sayın Bahçeli suratında hissedecektir” diye konuştu.

Brüksel sevdalısı olduklarını, bundan da mutluluk duyduklarını ifade eden Binici, “Ülkemizin, 12 Aralık'taki toplantıda aday statüsüne alınması hem ANAP, hem de Türk vatandaşı olarak en büyük isteğimiz. Bu yolda ilerleme kaydedildikçe baraj altında kalma korkusu yaşayan siyasi parti liderleri, eleştirilerini ağırlaştırmaya başladı. Bu tavır, Avrupa Birliği ile çıktığımız uzun yolda bizi engellemez. Aksine Türk halkının AB’yi isteyenlerle, istemeyenler arasındaki farkı daha net görmesini sağlar. Avrupa Birliği genişleme listesine girdiğimiz zaman Osmanlı tokadını sayın Devlet Bahçeli suratında hissedecektir. Anavatan Partisi olarak 3 Kasım’ı değil, 12 Aralık'taki toplantıyı önemsiyoruz. 3 Kasım 5 yıl sonra gelebilir fakat, "bu toplantının Türkiye’ye ne zaman geleceğini bilmek mümkün değil” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *