ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Türkiye’de üretimin önü bir an evvel açılmalıdır”

“Türkiye’de üretimin önü bir an evvel açılmalıdır”
YAYINLAMA: 31 Mayıs 2021 / 14.33
GÜNCELLEME: 31 Mayıs 2021 / 14.33
3. Moda, Tekstil, Konfeksiyon ve Yan Sanayileri Fuarı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu ve Turizm Bakanı Mustafa Taşar tarafından açıldı. 19-22 Eylül tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda 80 firma stant açtı. MOTEKS Fuarı Gaziantep Fuar Alanı'nda düzenlenen törenle açıldı. Fuar, toplam 4 bin 500 metrekare alan üzerine kuruldu.

Fuarın açılışına Turizm Bakanı Mustafa Taşar, mülki erkan ile bazı partilerin il ve ilçe başkanları, milletvekili adayları, işadamları, sanayiciler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile Halep Ticaret Odası, Halep Sanayi Odası’ndan heyetler katıldı. Gaziantep sanayisinin, Türkiye için önemli bir ölçek olduğunu söyleyen GSO Başkanı Nejat Koçer, Türkiye’de üretimin önünün bir an önce açılması gerektiğini vurguladı.

Türkiye’de esas olanın üretim ve istihdam olduğunu ifade eden Koçer, toplumun tüm kesimlerinin krizden nasibini aldığını vurguladı. Ülke genelinde yaşanan ekonomik krizlerden çok şeyler öğrendiklerini hatırlatan Koçer, anlayışın üretim anlayışı olması gerektiğini kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *