ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

1 kilogram defter, 2 milyon lira

1 kilogram defter, 2 milyon lira
YAYINLAMA: 18 Aralık 2022 / 17.12
GÜNCELLEME: 18 Aralık 2022 / 17.12
Milli eğitim bakanlığı tarafından bu öğretim yılında ders kitaplarının ücretsiz verilmesi özellikle kırtasiyelerde durgunluk yaşanmasına neden oluyor.

Geçtiğimiz yıl bugünlerde kırtasiyeler öğrenci velileriyle dolup taşarken, kırtasiyeler velileri çekebilmek için cazip alışveriş imkanı sunuyor.

Tüm kırtasiye ürünlerinde üç aylık taksitli alışveriş imkanı başlatan kırtasiyeciler, “30 milyon TL ve üzeri alımlarda üç taksit, nakit alımlarda ise %10 iskonto uyguluyoruz. Geçtiğimiz öğretim yılında veliler kitap temin edebilmek için kırtasiyeler arasında mekik dokurdu. Kitap temini sırasında ise defter ve diğer alışverişinide temini ederdi. Bu hareketliliği göremiyoruz. Ancak önümüzdeki günlerde özellikle defter ve ders alet gereçleri için yoğunluk bekliyoruz” ifadesinde bulundu.

Kilo ile defter satışlarının başladığını söyleyen kırtasiyeci, “En kaliteli defter olan mopak marka defterin kilogramını 2 milyon TL’den satıyoruz. Müşterilerimiz istedikleri defteri alıp tarttırıyor. Defterde de diğer ürünlerimizde olduğu gibi müşterilerimizin isteği doğrultusunda taksit yapıyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *