ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

112 Acil Servis hizmete başladı

112 Acil Servis hizmete başladı
YAYINLAMA: 22 Nisan 2022 / 14.03
GÜNCELLEME: 22 Nisan 2022 / 14.03
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, 112 Acil Servisin hizmet vermeye başladığını söyledi.

24 saat hizmet verecek

Organize Sanayi Bölgesi Başkanı, “Sanayicilerimiz ve çalışanlarımızın sağlık sorunlarını yerinde çözüm getirebilmek için, Organize Sanayi Bölgesi sağlık dispanseri ve eczane ile birlikte, Organize Sağlık bölgesi 112 Acil Servis de bölgemize hizmet vermeye başladı. 1 Temmuz 2003 tarihi itibari ile hizmete başlayan Organize Sanayi Bölgesi 112 Acil Servis, eski sağlık Ocağı binasında organize Sanayi bölgesi müdürlüğü yanında, 24 saat kesintisiz hizmet verecektir” dedi.

Sağlık hizmetlerine olan ihtiyaç artıyor

OSB büyüdükçe, sağlık hizmetlerine olan ihtiyacında arttığını dile getiren Nakipoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Bölgemizde hitam edilen kişi sayısı, şu an 70.000 kişidir. Bu rakam her geçen gün daha da artmaktadır. Şu an 112 acil servisimizde her gün bir doktor ve bir hemşire ve tam donanımlı bir ambulans hizmete hazır durumdadır. Bu sayıları gelecekte daha da artıracağız.

Kazalara anında müdahale edilecek

112 acil servisin organize Sanayi bölgesi için önemli bir sağlık hizmeti olduğuna değinen Cahit Nakıboğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Böylelikle, kazalara anında müdahale edilerek, hastalarımızın yaşadığı sıkıntılar sona erecek ve hastalıklar nedeniyle oluşan üretim ve zaman kayıpları önlenmiş olacaktır.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *