ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

3 milyar aidat borcu icra ile tahsil edilecek

3 milyar aidat borcu icra ile tahsil edilecek
YAYINLAMA: 28 Aralık 2021 / 14.22
GÜNCELLEME: 28 Aralık 2021 / 14.22
Nakil vasıtaları iş takipçileri murakıp arzuhalciler esnaf odası başkanı Mehmet Nuri Yıldız, odaya 150 civarda üyeleri olduğunu, ancak çoğunun aidatını ödeyemediğini bildirdi. Yıldız, aidatını ödeyemeyenlerden parayı icra yolu ile tahsil edeceklerini bildirdi.

Üyeler aidat ödemiyor

Arzuhalciler olarak nakil vasıtaları iş takipçileri odası ile birleşiklerini söyleyen Yıldız, Odaya 57 kırtasiyeci, 50 nakil vasıtaları, 30 tane de arzuhalcinin kayıtlı olduğunu, ancak bu işi yapan fakat odaya üye olmayanların da yasal olarak odaya aidat ödemek zorunda olduklarını belirtti.

Odaya kayıtlı olmayıp nüfus müdürlükleri önlerinde arzuhalcilik yapanların aidat ödemek zorunda olduğunu söyleyen Yıldız, “Üyelerin üçte bile aidatını ödemiyor. Bu şekilde odanın ayakta kalması imkansız. Fakat biz yasaların verdiği yetkiye dayanarak önümüzdeki günlerde aidatın ödemeyenlerden icra kanalıyla aidatları tahsil etmeye başlayacağız. Sürekli uyarmamıza rağmen ilgisiz kalıyorlar. Yine bizim işimizi yapan ancak odaya kayıtlı olmayanlar da aidat ödemek zorunda. Çünkü kanunen bu parayı talep etme hakkımız var” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *