ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

50 bin iç hat yolcusu taşınması hedefleniyor

50 bin iç hat yolcusu taşınması hedefleniyor
YAYINLAMA: 12 Aralık 2023 / 20.41
GÜNCELLEME: 12 Aralık 2023 / 21.20

İnter Havayolları Gaziantep semalarında

İnter Havayolları’nın Avrupa semalarında edindiği deneyimi ve yakaladığı başarıyı Türkiye semalarına taşımaya hazır olduğu ve 17 Temmuz’dan itibaren iç hat uçuşlarına başlayacağı açıklandı.

17 Temmuz’da iç hat seferlerine başlıyor

İnter Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Torosoğlu, 15 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını, amaçlarının THY ya da diğer havayolu şirketleri ile rekabet değil, Türk insanını kara yollarına mahkum olmaktan kurtarmak olduğunu söyledi.

Haftanın 4 günü Antalya’ya uçak var

Torosoğlu, “İnter Havayolları, İstanbul, Ankara, Antalya, Bodrum, İzmir ve Gaziantep’e gidiş dönüş tarifeli seferler gerçekleştirecek. Gaziantep'ten haftanın 4 günü Antalya, haftada 2 günde İzmir'e direkt sefer düzenleyecek olan İnter, havayolunu tercih eden pek çok yolcuyu aktarmalı seferlerden kurtaracak. Yaşamının önemli bir bölümünü yollarda geçiren yolcularla 59 milyon liradan başlayan promosyonlu fiyatlarıyla zamanı satın alma fırsatı sunan İnter Havayolları, Türk halkını otobüse yapılan yorucu yolculuklardan kurtarmayı amaçlıyor” şeklinde açıklama yaptı.

İç hatta 50 bin yolcu taşımak hedefleniyor

Bilet fiyatlarının 89 milyon lira olacağını, bazı uçuşlarda bilet fiyatlarının erken rezervasyona göre promosyon amaçlı olarak 59 milyona kadar düşeceğini açıklayan Torosoğlu, “Şu anda filomuzda 5 uçağımız var. Bunlardan 3 tanesini iç hat seferlerinde kullanacağız. Bölgesel jet olarak adlandırılan Fokker-100 tipi bu uçaklar, 32 inch koltuk aralıkları sayesinde de yolcularına fırst class uçuşun rahatını sunuyor. Diğer 2 uçağımız da eylülden itibaren devreye girecek. Filomuzu büyüterek bu yılki hedefimiz iç hatta 50 bin yolcu taşımak olacaktır.” şeklinde ifade etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *