ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

7 trilyonluk yatırım yapıldı

7 trilyonluk yatırım yapıldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2024 / 10.20
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2024 / 10.20

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı hizmetlerini anlattı

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı 6 ayda 7 trilyon lira harcayarak önemli yatırımlar ve hizmetler yaptıklarını söyledi.

100 bin metrekare kaldırım yapıldı

Özkarslı, gazetecilere belediyenin gerçekleştirdiği yatırımları gezdirdi, belediyenin hizmetlerine ilişkin bilgiler verdi.

Kentsel altyapı yatırımlarına öncelik vererek Şehitkamil’i modern bir ilçe yapmayı amaçladıklarını söyleyen Özkarslı, 6 aylık sürede 24 mahallede toplam 100 bin metrekare dolayında kaldırım yaptıklarını belirtti.

105 kilometre asfalt yapıldı

3 mahallede başlattıkları sosyal tesis ve uzay çatılı pazar yeri inşaatlarının devam ettiğini ifade eden Özkarslı, şöyle konuştu: “Ulaşım sorunu yaşanan mahallelerde yol ve asfalt çalışmasına öncelik verdik. Özellikle Karataş, SSK Hastanesi maddelerinin birbirine bağlandığı Rasaf yolunu 35 metrelik bulvara dönüştürdük. 6 ayda toplam 105 km asfaltlama çalışması yaptık. Altyapı ve hizmet amaçlı yatırımlarımıza 7 trilyon lira harcadık. Bu ayın sonuna kadar bu yatırımımızı 2 trilyon liralık daha yatırım ekleyeceğiz. Yani yatırım harcamamız 9 trilyona ulaşacak”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *