ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

AB Günü’nde gökyüzü uçurtmalarla doldu

AB Günü’nde gökyüzü uçurtmalarla doldu
YAYINLAMA: 10 Ekim 2023 / 18.51
GÜNCELLEME: 10 Ekim 2023 / 19.35
Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Avrupa Birliği’nin (AB), Türk gençlerinin daha aydınlık bir geleceğe sahip olmasını sağlayacak bir toplumsal proje olduğunu söyledi.

Aslan, 9 Mayıs Avrupa Günü kutlamaları kapsamında Karataş Toplu Konut alanında düzenlenen Uçurtma Şenliğinde öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada Türkiye’nin AB’ye üye olma yolunda önemli mesafe aldığını belirtti.

AB’ye üyeliğin Türkiye’ye ekonomik ve sosyal yönden önemli yeni kazanımlar sağlayacağına inandıklarını ifade eden Aslan sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’nin AB’ye üye olmasını bizden çok siz gençleri düşünerek istiyoruz. AB siz gençler için daha aydınlık bir gelecek demektir. AB sizlerin daha aydınlık bir geleceğe sahip olmanızı sağlayacak bir projedir.

Biz Türkiye’nin AB’ye üyeliğinin öneminin bilincindeyiz. Odamız bünyesindeki AB bilgi bürosu aracılığı ile sürekli etkinlikler düzenleyip toplumun tüm kesimlerini konuya ilişkin bilgilendiriyoruz”

Şahinbey Kaymakamı Mustafa Esen ile Şahinbey Belediye Başkanı Vekili Mehmet Haz’da konuşmalarında Türkiye’nin AB’ye üyeliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Arslan, Esen ve Haz ile diğer davetliler konuşmaların ardından etkinliğe katılan öğrencilerle birlikte uçurtma uçurdu. GTO, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şahinbey Belediyesi’nin birlikte gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında öğrencilere AB’ye ilişkin bilgiler içeren broşürler dağıtıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *