ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Acil bir türlü açılamıyor

Acil bir türlü açılamıyor
YAYINLAMA: 25 Şubat 2022 / 14.09
GÜNCELLEME: 25 Şubat 2022 / 14.09
Devlet Hastanesinde, faaliyete girebilmesi için büfelerin yıkımının beklendiği acil servis, büfelerin de yıkılmasına rağmen bir türlü açılamıyor. Çevre düzenlemesi yapılan acil girişinde, bu kez de yolun asfaltlanması bekleniyor.

İki ay öncesinden beri bugün yarın açılacak denilen devlet hastanesinin acil servisi, bir türlü açılamıyor. Acilen açabilmesi için yıkılması gereken büfelerden biri dışında hepsinin yıkılmasına rağmen bir türlü açılamayan acil binası bitmiş durumda. Teknik alt yapısı ve donanımında hazır olan acilen, açılabilmesi için sadece yapımına başlanan çevre düzenlenmesinin tamamlanması gerekiyor.

Büfelerden hepsi yıkılırken, şu an faaliyette olan acile yeni yapılan acil sırasındaki büfenin yıkama hala gerçekleştirilemiyor. Milli emlak Müdürlüğü’nün bu konudaki çalışmaları devam ediyor. Faaliyette olan acile, yeni açılacak olan acil arasındaki bir büfenin yıkımı bir türlü gerçekleştirilemiyor. Devletin hantallığı, devlet hastanesinin acil servisinin açılışı konusunda da kendini gösterdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *