ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Adalet Bakanı’nın seçim öncesi burada ne işi var?”

“Adalet Bakanı’nın seçim öncesi burada ne işi var?”
YAYINLAMA: 15 Ağustos 2023 / 00.31
GÜNCELLEME: 15 Ağustos 2023 / 00.37
Vatandaşları oy kullanmaya çağıran Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan:

Büyükşehir Belediye Başkanı Celal doğan seçimleri 2 gün kalması dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında tüm vatandaşları oy kullanmaya davet etti.

Oy kullanan sayısının ne kadar çok olursa o kadar demokratik bir seçim olacağını belirten Celal Doğan, “Gaziantep’teki seçim yarışına katılan tüm adayları kutluyorum. Seçim maratonunu çok seviyeli geçti. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel çalışmalar için oy kullanmaya çağırıyorum. Çünkü ne kadar çok oy kullanılırsa o kadar demokratik bir seçim olacaktır. Eğer halkımız böyle oy kullanırsa bu seçimlerden Gaziantep için demokrasinin kazanacağına eminim dedi.

“Adalet Bakanı’nın seçimde ne işi var"

AKP’nin yürüttüğü seçim çalışmalarının garipleştiğini vurgulayan Doğan, Adalet Bakanı'nın seçim için nasıl bir çalışma yapacağını anlamadığını ve kafasında bazı soru işaretleri oluştuğunu belirtti. Seçim günü adliyede açık oy, gizli tasnif yapılabilir olması ihtimalinin üzerinde durulmasına karşı olduğunu belirten Doğan “Böyle bir olasılık imkansız. Böyle bir şeyi kesinlikle yapamazlar” dedi.

“Yeni Dönemde insana yatırım var”

Yeni dönemde insan ağırlıklı yatırımların gerçekleşeceğini belirten Doğan, “Kent mimarisine düzeltmeye ve güzelleştirmeye çalışacağız. Eğitim alanında sıkıntılarımız var. Yeni bir üniversite şart. Alanımız hazır ve altyapısı tamamlanmak üzere. Kadınlarımızın çoğunun sosyal bir güvencesi yok. Bu kadınlarımızla ilgili projelerimiz var. Devlet politikası olması gereken sokak çocukları için projelerimiz var. Bu konuların üzerinde duracağız. İnsanlarımızın ezilmesine asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *