ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt’tan sistem: Şahsımın ve teşkilatın onuru incitildi

AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt’tan sistem: Şahsımın ve teşkilatın onuru incitildi
YAYINLAMA: 05 Nisan 2022 / 13.32
GÜNCELLEME: 05 Nisan 2022 / 13.32
AK Parti Şehitkamil ilçe başkanı Bozkurt, ekibiyle birlikte aynı göreve yeniden talip olduğunu açıkladı.

AK Parti Şehitkamil ilçesinde pazar günü yapılacak kongre öncesi teşkilatta hareketlilik sürüyor. Halen ilçe başkanlığı görevini yürüten Recep Bozkurt, “3 Kasım seçimlerinde yönetim olarak önemli başarı elde ettiklerini belirterek, ancak bazı kesimler bizim bu başarımızı çekemeyecek kongre sürecinde olduğumuz halde ilçe teşkilatını ele geçirmek için istifa edip, bizi zor durumda bıraktı” dedi.

Teşkilatı yaraladılar

Bozkurt, dün il binasında düzenlediği basın toplantısında pazar günü yapılacak ilçe kongresinde yeniden ilçe başkanının aday olduğunu açıklarken, “Mayıs ayı başında hiç lüzumu yokken, ilçe teşkilatımız ele geçirmek isteyen kimseler, yönetimlerden lüzumsuz yere istifa ederek şahsımı ve yönetimi münfesih konuma getirip, partimizi kamuoyu huzurunda küçük düşürdü. Böyle yaparak teşkilatın yer almasına sebep oldular. Bunların Şehitkamil teşkilatını ele geçirme çabası hala devam ediyor” dedi.

Seçimden zaferle çıktım

ancak onurum incitildi

Demokrasilerin teminatının siyasi partiler olduğunu kaydeden Bozkurt sözlerine şöyle devam etti: “Herkesin aday olması en doğal hakkıdır. Partime zafer kazandıran bir ilçe başkanı olarak mağdur duruma düşürüldüm, bu sebepten dolayı şahsımın ve Teşkilatımın onuru incitildi. Bu harekete beni ilçe başkanlığında destekleyecek ilçe başkanı olmamama katkıda bulunanların öncülük etmiş olması ayrıca düşündürücü ve üzücüdür. Maddi ve manevi fedakarlıklarımın karşılığı bu olmamalıydı. Partiler, çalışanın emeğinin hakkını vereceğine ve seçimden ak partinin galip çıkacağını inanıyorum. Zaten bu tür tatsız olaylar Şehitkamil kongresinin uzamasına sebep olmuştur.”

Yerel seçimlerde AK partiyi

birinci sıraya yükselteceğiz

Yarım kalan hizmetlerin devamı için ekibiyle birlikte aynı göreve tekrar aday olduğunu açıklayan Recep Bozkurt, “Elbette delegelerimizin ve parti tabanımızın teveccühü ile kazanmamız halinde bıraktığımız yerden hizmetimize devam edeceğiz. Yaklaşan yerel seçimlerde partimizi birinci sıraya yükselteceğiz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *