ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

AK Parti vatandaşla iletişimi hızlandırıyor

AK Parti vatandaşla iletişimi hızlandırıyor
YAYINLAMA: 03 Mart 2022 / 14.23
GÜNCELLEME: 03 Mart 2022 / 14.23
AK Parti il Teşkilatı pazartesi gününden itibaren AK Parti iletişim merkezi projesi kapsamında hizmet vermeye başlıyor.

AK Parti Genel Merkezi’nin halkla ilişkiler başkanlığı bünyesinde kurduğu AK Parti iletişim merkezi Gaziantep’te de hizmet vermeye başlıyor. AK Parti il başkanı Ökkeş Eruslu, Türk siyaset tarihinde bir ilk olan bu uygulamanın alt yapısını oluşturan teşkilatımız pazartesi gününden itibaren, bilgisayar teknolojisi ve yazılımı ile telefon altyapısının imkanlarının birleştir diye sisteme halkımızın hizmetine sunacak diye açıklamada bulundu.

444 25 44-444 AK 44 numaralı telefonun ülke genelinde aranabileceğini, başvuranların konusuna göre ilgili parti yöneticisi, bakanlık, milletvekili iletilerek AK Partİ iletişim merkezi operatörleri tarafından takip edilip çözüme kavuşturulacağı açıklayan Eruslu, “Vatandaşlarımız, www.akparti.org.tr adresinden AK Parti iletişim merkezi butonu aracılığı ile posta, faks ve mail aracılığı ile AK Parti iletişim merkezi hizmetinden faydalanabilecekler. Parti teşkilatımıza şahsen müracaat eden ve vatandaşlarımız, AK Parti iletişim merkezi halkla ilişkiler görevlileri tarafından kabul edilecek ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek en kısa sürede sorunları çözüme kavuşturulacak. AK Parti iletişim merkezi sayesinde, vatandaşların yönetime katılması ve yönetimi denetleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşabilmesi kolaylaştırılacak” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi il başkanı Ökkeş Eruslu, AK Parti İletişim Merkezi’nin düzenli işleri sayesinde, vatandaşları doğru ve eşit şartlarda il teşkilatı ile irtibata geçebilmesine sallanacağını söylerken, “Öte yandan merkezi ve yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri, mesleki kuruluşlar, sendikalar ve özel sektör temsilcilerinin görüşlerinin alınacağı her türlü platformlar oluşturulacak” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *