ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“AKP’liler insanları kandırıyor”

“AKP’liler insanları kandırıyor”
YAYINLAMA: 07 Ağustos 2023 / 13.08
GÜNCELLEME: 07 Ağustos 2023 / 13.14
Mütercim Asım ve Gaziler caddesindeki esnafı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, AKP’li adayların halkı gerçek olması mümkün olmayan vaatlerle kandırdığını ve hayal tacirliği yaptığını söyledi

“Hangi parayla yapacaklarını açıklasınlar”

AKP’lilerin seçim vaatlerini duyunca hayretler içinde kaldığını belirten Doğan, “AKP’li adaylar her gün insanları kandıracak bir yalan söylüyorlar. Bunları dinleyince hayretler içerisinde kalıyorum. Bu yapacaklarını iddia ettikleri şeyleri hangi parayla ve kaynakla yapacaklarını açıklamalılar. Ülke kendi borcunu ödeyemeyip IMF’ye avuç açarken hayal tacirliği yapıp milleti kandırıyorlar” dedi.

“Hayal görüyorlar”

Gaziantep’te 100 bin konut yapacağız gibi hayal ürünü sözlerin sırf insanların kafasını bulandırmak için söylendiğini belirten Doğan, “100 bin konut yapacağız gibi bu ülkenin gerçekleriyle bağdaşmayacak şekilde yalan ve desteksiz sözler veriyorlar. Cumhuriyet tarihinde devlet 100 bin konut yaptı mı ki sen Gaziantep’e bu kadar konut yapacaksın? Bunlar sadece insanlarımızı kandırmak için verilmiş hayal ürünü vaatlerdir” diye konuştu.

“Oy için her şey söyleniyor”

Gaziantep'te metro yapmak için 470 milyon doların gerektiği bilinmekte iken AKP adayları tarafından vatandaşa metro sözü verildiğini belirten Doğan, “Ülkenin yıllık borçlanma miktarı şu anda 500 milyon dolarken, sen ortaya çıkıp hayal ürünü sözler veriyorsun. Hangi parayla metro yapacaksın insanları kandırmaya gerek yok, halkımız her şeyi biliyor. Metro yapılması için 470 milyon dolara ihtiyaç varken insanların sırf oylarını almak için gerçekten uzak her türlü sözü veriyorsun ama kaynağı açıklamıyorsunuz. Hangi parayla bunu yapacaksın bunlar mesnetsiz ve gerçek dışı vaatler” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *